BRD - un nou credit pentru fermieri afaceri romania

etichete afaceri:
harbor  tractiune  vergil  fuziona  piaţă  afrodita  prigat  suparafata  siguri  puzzle  adolphii  sustina  6600  promotie  perrier  memorialul  tranzactionat  echipate  estimam  portofel  marje  autorul  tigari  corporatia  imbun  presiunea  syncmaster  transmite  cinemapro  ingriji 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

BRD - un nou credit pentru fermieri

sursa: www.smartfinancial.ro
BRD-Groupe Societe Generale a lansat creditul pentru finanţarea nevoilor de trezorerie ale beneficiarilor de subvenţii acordate prin Măsurile de sprijin cuprinse in Axa II PNDR. Produsul este construit pe baza unui nou parteneriat tripartit incheiat cu Agenţia de Plăţi şi Intervenţie in Agricultură (APIA) şi Fondul de Garantare a Creditului Rural - IFN SA (FGCR).

Acest nou tip de facilitate adresată beneficiarilor măsurilor de sprijin ai campaniei 2010 din cadrul Axei II PNDR este disponibil pană la data de 30 iunie 2011.

In baza cesiunii de creanţă de la APIA şi a garanţiei FGCR, clienţii BRD vor beneficia de o finanţare de 80% din sumele ce urmează a fi incasate pană la jumătatea anului.

Un avantaj suplimentar oferit clienţilor BRD, pe langă valoarea importantă a finanţării, este posibilitatea de a achita dobanda aferentă la momentul incasării subvenţiilor de la APIA.

În funcţie de măsura in care se incadrează beneficiarii creditelor, programul derulat prin BRD se adresează fermierilor care desfăşoară activităţi in zonele de deal şi de munte, conform măsurilor 211 şi 212, respectiv fermierilor care introduc şi continuă metodele de producţie agricolă, compatibile cu protecţia şi imbunătăţirea mediului, a biodiversitatii, apei, solului şi peisajului rural in conformitate cu măsura 214.