BrazideCraciun.ro estimeaza triplarea vanzarilor, in comparatie cu 2007 afaceri romania

etichete afaceri:
messner  refinantarea  e  ghidurilor  construirii  „detastaturizarea”  supermarket  televiziune  jucători  sampon  vizite  dictata  destinati  chestionar  ambiente  online  avtomobiley  pregatire  become  taclale  restabilim  urmarim  vind  condensare  story  verificata  organizatori  intrevede  snr  regatul 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

BrazideCraciun.ro estimeaza triplarea vanzarilor, in comparatie cu 2007

sursa: www.smartfinancial.ro
BrazideCraciun.ro, cel mai important magazin online destinat vanzarilor de brazi si decoratiuni de Craciun, proiect marca Gravity Design, a subliniat un interes crescut al consumatorilor pentru achizitiile online de produse specifice sarbatorilor de iarna, concretizat intr-un trafic mediu zilnic de 5.000 de clienti. Numai in primele 9 zile ale lunii decembrie, traficul realizat pe site a depasit intreg traficul lunii decembrie 2007.

"Pentru sezonul de iarna, estimam o triplare a traficului, dar si a vanzarilor in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut. Vor fi peste 100.000 de vizitatori ai site-ului www.BrazideCraciun.ro numai in perioada de sarbatori si estimam ca in zilele de varf de la inceputul saptamanii viitoare, numarul zilnic de vizitatori va depasi pragul de 10.000, acum fiind de aproximativ 5.000 pe zi. În ansamblu, site-ul este acum deja intre primele 25 site-uri romanesti de e-commerce conform www.trafic.ro si, evident, primul din categoria sa de produse", a declarat Marius Ghenea, presedinte Gravity Design.

BrazideCraciun.ro se adreseaza atat clientilor individuali, cat si oganizatiilor care au nevoie de o solutie profesionista pentru amenajari complete de Craciun ale spatiilor din interior sau exterior. Din totalul clientilor, 70 de procente sunt reprezentate de persoane fizice, restul de 30% fiind reprezentat de companii. Ponderea denota tendinta consumatorului modern de a economisi timp, prin alegerea unor solutii pragmatice. Principalele avantaje pe care le ofera site-ul sunt definite, in primul rand, de diversitatea mare a serviciilor si produselor oferite si calitatea acestora. Clientii pot alege dintr-o varietate mare de brazi naturali, brazi artificiali, decoratiuni interioare si de exterior si pachete avantajoase de servicii pentru companii. Se adauga preturile sub media pietei si livrarea gratuita in Bucuresti. Nu in ultimul rand, echipa profesionista din spatele site-ului BrazideCraciun.ro reprezinta, in sine, o garantie a calitatii.

"În acest sezon de Craciun, fata de anul trecut, constatam o crestere foarte mare a comenzilor online pe site-ul nostru pentru amenajarile complete de Craciun, care vin atat de la persoane fizice cat si de la companii pentru sediile lor. Un astfel de serviciu include nu doar traditionalul brad de Craciun, ci si toate decoratiunile necesare, inclusiv transportul, montajul si apoi demontarea acestora dupa perioada de Sarbatori. În acest fel, clientii nostri isi pot asigura o atmosfera festiva de Craciun si in acelasi timp pot economisi mult timp si bani", a declarat Marius Dosinescu, general manager Gravity Design.

Pentru acest sezon, portofoliul de produse si servicii oferite de BrazideCraciun.ro a fost extins in comparatie cu oferta anului trecut. “Am dezvoltat mult partea de brazi artificiali in site, care sunt foarte interesanti pentru anumite categori de clienti deoarece salveaza costuri viitoare prin reutilizare. De asemenea, am adaugat o zona importanta pentru business prin introducerea pachetelor de decoratiuni si amenajari de Craciun pentru business,” completeaza Marius Dosinescu.

Pe langa oferta traditionala, in acest sezon, segmentul decoratiunilor de interior si exterior si a serviciilor conexe reprezinta o directie importanta in orientarea generala a site-ului. De altfel, segmentul decoratiunilor reprezinta circa 35% din totalul afacerilor realizate de BrazideCraciun.ro. O alta directie importanta in acest sezon este reprezentata de segmentul de lux, cu o pondere de aproximativ 10% din business. Pentru clientii pretentiosi, BrazideCraciun.ro ofera o gama completa de produse si servicii care vin in intampinarea celor mai sofisticate dorinte. O sugestie inedita, in acest sens, este primul brad original de lux, creat de echipa de decoratori a site-ului. Bradul este impodobit numai cu decoratiuni din cristale Swarovski, cu fir de aur, fundite din catifea si matase de cea mai buna calitate.