Brandul Allianz - in topul clasamentului Insurance Top 50 pentru cel de-al treilea an consecutiv afaceri romania

etichete afaceri:
divertiland  helmut  colocviu  medsana  feed  lansarii  ocrotire  anvergura  exodul  kh  distruge  q1  timi  lichidare  livrare  dae  panotaj  creditarea  asociatie  henry  tessin  certificatelor  nettraveler  optica  pirelli  oracle  capgemini  etalate  pianul  forward 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Brandul Allianz - in topul clasamentului Insurance Top 50 pentru cel de-al treilea an consecutiv

sursa: www.smartfinancial.ro
Allianz și-a consolidat poziția- cel mai valoros brand de asigurări- in topul Brand Finance Global 500 ranking din acest an. Deținător al acestei titulaturi pentru al treilea an consecutiv, Allianz a devenit singurul asigurător inclus in Topul 50 al celor mai puternice branduri ale lumii in anul 2016.


Ca rezultat al creșterii puternice a primelor, valoarea brandului la nivelul Grupului a crescut cu 8,1%, de la 17,2 mld. Euro, la 18,6 mld. Euro (20,3 mld. USD). Astfel, Allianz ocupă locul 43 in top 500 branduri globale (urcand de pe locul 44, pe care il ocupa in anul 2015).


În topul realizat in anul 2016, Brand Finance a recunoscut rezistența Allianz intr-un mediu plin de provocări, precum și performanța financiară puternică a Grupului, determinată de principalul său brand, de ”centrarea pe client” și de abordarea ”digitalizare implicită”.


Christian Deuringer, Director Global Brand Management at Allianz, explică: “Această poziționare excelentă arată faptul că strategia pentru brandul nostru principal și focusul clar asupra clientului și asupra digitalizării contrubuie la consolidarea increderii și rezonează cu clienții noștrii din intreaga lume. Vrem să le mulțumim acestora pentru loialitatea lor in creștere.”


Evaluand potențialul brandului Allianz, Brand Finance a recunoscut faptul că abordarea centrată pe client poate genera valoare și poate construi pe baza reperelor actuale. În plus, consideră brandul Allianz ca fiind foarte bine poziționat pentru a beneficia de oportunitățile de creștere pe care le oferă schimbările determinate de digitalizare in sectorul asigurărilor.