Botanique aduce BabyTree - planta pentru companii afaceri romania

etichete afaceri:
hybrid  bristol  apropiata  rezolutii  comparabila  amoniac  pelifilip  10092008  asem  ramase  vizionarea  professional  aplicatiile  noastra  xviii  options  englezi  bursele  22  reactii  radical  ied  remington  inevitabila  ani]  intorsi  vlamir  vreme  juc  furate 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Botanique aduce BabyTree - planta pentru companii

sursa: www.smartfinancial.ro
Botanique, firma de proiectare si amenajare peisagistica, a lansat in Romania BabyTree - "planta ta de companie, cel mai in voga cadou la nivel international" si cu o pronuntata conotatie ecologica, informeaza un comunicat remis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Ideea a pornit din Japonia, iar pentru europeni a devenit o moda. BabyTree este un simbol cu conotatie ecologica si sentimentala pentru iubitorii de natura. Companiile si institutiile il pot oferi in diverse ocazii (evenimente, aniversari, sarbatori) angajatilor, partenerilor de afaceri, colaboratorilor si furnizorilor. Mica planta poate fi de asemenea atasata la telefon sau utilizata ca port-chei, devenind astfel un bun remediu impotriva stresului cotidian. Are forma unei capsule cilindrice de 4 cm inaltime si 1,5 cm diametru.

"In acest moment BabyTree este un cadou in voga printre persoanele aflate la nivelurile de varf ale marilor companii, in cercurile persoanelor trendy, si ne bucuram ca l-am putut aduce si in Romania pentru companiile si institutiile care au acum posibilitatea de a-l oferi colaboratorilor si angajatilor cu ocazia Craciunului. Pe langa ideea de cadou, achizitionarea unui BabyTree este un gest important pentru mediu, pentru ca 0,5 Euro din vanzarea fiecarei plante pleaca spre Planete Urgence, un ONG care se ocupa de reimpaduriri. Avand in vedere si preocuparea continua din Romania in aceasta directie suntem siguri ca micile plante vor fi “o companie” placuta pentru alte companii dar si pentru cei care inteleg mesajul pe care aceasta mica planta il are pentru noi. Toti cei care doresc sa fie in ton cu moda, sa aiba grija de mediu si sa daruiasca un cadou inedit cu o simbolistica aparte gasesc raspunsul la cautarea lor in BabyTree", a declarat Patricia Pop, Director general Botanique.

Exista peste 20 de tipuri de plante - suculente si caccee - precum Sedum Burrito, Anacampseros Rufescens, Echeveria Deresina, Ceropegia Woodii, Portulaca Grandiflora, Senecio Radicans, Sedum Adolphii Raym, Rebutia Minuscula, Mammillaria Albinalata, Trichodiadema Densum, Stapelia Gigantea si altele. Fiecare BabyTree vine insotit de o mica brosura care cuprinde sfaturi cu privire la ingrijirea respectivei plante, astfel ca niciun detaliu nu este lasat la intamplare.

Baby Tree, s-a asociat cu Planete Urgence (ONG) pentru a contribui la un Program de impadurire a Planetei. Acest Program a beneficiat de o campanie de comunicare sub titlul "Un miliard de copaci" lansata de Wangari Mathaai, laureat al Premiului Nobel pentru Pace in 2004 cu sprijinul Programului Natiunilor Unite pentru Mediu. Pretul unui BabyTree este de 12 Euro, iar pentru comenzi de peste 1000 de bucati se fac discount-uri.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©