Bonus promotional de bun venit la Winmasters - pana la 400 lei afaceri romania

etichete afaceri:
devenit  lucent  571  primite  formularul  modemul  supermulti  impartire  monitoare  situa  moneysense  maxoll  igienizarea  giurcaneanu  inclinatia  venit  extindere  propriului  graduate  remo  biomaniaro  eficientizarii  prezent  cainilor  activam  saptelea  solace  borze  together  ff 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Bonus promotional de bun venit la Winmasters - pana la 400 lei

sursa: www.smartfinancial.ro
Casa de pariuri sportive online Winmasters a lansat o campanie promotionala in cadrul careia ofera bonus de 50% din primul depozit, disponibil doar pentru clientii care isi deschid un cont nou pana pe 7 ianuarie 2016. Conform ponturi-bune.ro, website specializat in recomandari legate de pronosticuri sportive si agentii de pariuri online, bonusul poate ajunge pana la 400 de lei (bonus maxim), in cazul unui depozit de minim 800 lei.

"Prima casa de pariuri online care a obtinut licenta iti ofera o selectie generoasa de sporturi, cu peste 7000 de jocuri la care poti alege din zecile de optiuni de pariere, pre-meci sau live", se precizeaza in sursa citata mai sus. Asadar, cei care pariaza pe Winmasters o pot face in maxima siguranta si in deplina legalitate, caci aceasta casa de pariuri sportive pe internet a primit licenta de la autoritatile romane competente in acest domeniu. Asa cum se stie, in prezent jocurile de noroc online (inclusiv pariurile online) sunt clar reglementate in tara noastra, iar industria este atent supravegheata. Cei care pariaza pe website-uri nelicentiate risca amenzi considerabile.

"Deschide un cont la Winmasters pornind de pe ponturi-bune.ro. Fa un depozit de minim 40 RON.In sectiunea “Solduri si Transferuri” introdu codul BONUS400RO. Vei primi 50% din valoarea depozitului initial pana la 400 RON. Oferta expira pe 7.01.2016", spun reprezentantii website-ului dedicat pasionatilor de pariuri sportive. Detalii complete despre casa de pariuri Winmasters pot fi accesate pe www.ponturi-bune.ro, iar detalii despre conditiile de joc pot fi citite pe website-ul agentiei. Jocurile de noroc sunt dedicate exclusiv persoanelor cu varsta de minim 18 ani. Este recomandata actionare responsabila, pentru ca jocul sa fie mereu placut, chiar si cand pronosticurile nu sunt alese inspirat.