Bilete de tren cumparate online cu 15% reducere - promotie MasterCard si CFR Calatori, in decembrie 2012 afaceri romania

etichete afaceri:
investitionale  proffice  practicile  kovářová  anchor  minune  blocat  licee  verii  osram  fibre  merchandising  abonatilor  incalcarea  adnana  omnisana  andre  anticipat  echilibru  minoritari  80  competentelor  incalzire  recruitment  culorile  sai  mexic  casca  statele  expune 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Bilete de tren cumparate online cu 15% reducere - promotie MasterCard si CFR Calatori, in decembrie 2012

sursa: www.smartfinancial.ro
CFR Calatori si MasterCard anunta o noua campanie promotionala din seria „Amintiri frumoase cu trenul, fara timp pierdut la coada”, care va avea loc in perioada 1-31 decembrie 2012. Pe parcursul ultimei luni din an, biletele cumparate online si platite cu un card MasterCard sau Maestro sunt cu 15% mai ieftine. Reducerea se aplica la pretul de vanzare de la casa de bilete, 5% fiind acordata de CFR Calatori, iar 10% de MasterCard.

Pentru a accesa oferta promotionala, posesorii unui card MasterCard sau Maestro trebuie sa intre pe site-ul www.cfrcalatori.ro, la sectiunea „Cumparare bilete” si sa-si inregistreze un cont. Dupa ce au completat toate datele necesare, acestia aleg destinatia si confirma plata cu cardul prin serviciul E-Commerce oferit de Raiffeisen Bank. La final, clientul primeste pe e-mail varianta electronica a biletului, care nu este obligatoriu de tiparit, pentru ca identificarea in tren are loc pe baza ID-ului de bilet sau a buletinului de identitate.

„Parteneriatul cu CFR Calatori a devenit deja traditional pentru MasterCard, iar de la prima campanie, de anul trecut, numarul biletelor vandute astfel a crescut substantial”, a declarat Gabriel Ghita, Business Development Manager CEE, in cadrul MasterCard Europe. „Cred ca succesul acestor initiative are o explicatie simpla: suntem din ce in ce mai constienti de cat de pretios este timpul nostru si nu ne mai permitem sa-l pierdem stand la cozi, fie ca e vorba de bilete pentru transportul in comun sau de cumparaturi in supermarketuri. In decembrie, cand presiunea pregatirilor - de vacanta si de sarbatori - este si mai mare, comertul online vine cu argumente imbatabile: usurinta in utilizare, confort, siguranta, si, in plus, de cele mai multe ori, cu oferte speciale”, a incheiat Gabriel Ghita.

“Cumpararea online a biletului de tren este deja obisnuita in randul unui segment tot mai mare de pasageri. Este o varianta simpla si rapida - la indemana oricui are conexiune la internet - cu atat mai utila in contextul perioadei de sarbatori. Pe langa facilitatea de a-l cumpara online, clientii nostri beneficiaza de o reducere substantiala. Iata o invitatie a CFR Calatori pentru a utiliza trenul la plecarea in vacanta!”, a afirmat Stefan Roseanu, Director General S.N.T.F.C. “CFR Calatori” - S.A.

Serviciul Bilete CFR online/e-commerce este oferit de CFR Calatori si Raiffeisen Bank. Pe site-ul www.cfrcalatori.ro, toti cei interesati pot gasi mai multe informatii despre utilizarea sa si despre oferta lunii decembrie, valabila pentru cardurile MasterCard si Maestro.

S.N.T.F.C. „CFR Calatori” S.A. este operatorul national feroviar de pasageri care efectueaza transportul public de calatori pe calea ferata. Prin natura sa reprezinta un sector strategic de interes national contribuind la libera circulatie a persoanelor in interiorul si in afara tarii, in conditii ecologice si de siguranta.
Politica pe care managementul companiei o promoveaza si o sustine este asigurarea unor servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament fata de societate in sensul accesibilitatii pentru toate categoriile de cetateni.

MasterCard (NYSE: MA) este o companie globala de plati si tehnologie. Opereaza cea mai rapida retea de procesare a platilor din lume, oferind un liant intre consumatori, institutii financiare, comercianti, autoritati si companii din peste 210 de tari si teritorii. Produsele si solutiile MasterCard fac activitatile zilnice de comert - cum ar fi cumparaturile, calatoriile, derularea unei afaceri sau managementul finantelor - mai simple, mai sigure si mai eficiente pentru toata lumea. Aflati mai multe informatii pe site-ul www.mastercard.com, urmariti-ne pe Twitter @mastercardnews sau participati la discutiile de pe blogul The Heart of Commerce si inregistrati-va pentru cele mai noi stiri.