Beneficiarii de subventii directe pe suprafata, finantati prin credite BRD afaceri romania

etichete afaceri:
globali  kenwood  semnific  legati  gav  recensamant  derivatives  poata  revolution  lipsei  stones  tabu  preluat  detectiei  overe  mb  prezentare  valorea  util  evenimentului   amintim  plictisit  lideri  soluţie  solicitantilor  salbac  servetele  html  total  kuehne 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Beneficiarii de subventii directe pe suprafata, finantati prin credite BRD

sursa: www.smartfinancial.ro
BRD a semnat cu APIA (Agentia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură) şi FGCR (Fondul de Garantare a Creditului Rural) o convenţie tripartită ce permite acordarea de credite in baza subvenţiilor directe pe suprafaţă aferente anului 2010.

În baza acesteia, beneficiarii de subvenţii directe pe suprafaţă au posibilitatea de a obţine de la BRD credite pentru finanţarea nevoilor de trezorerie in valoare de pană la 70 % din valoarea subvenţiei.

Acest instrument de creditare permite finanţarea producătorilor agricoli care beneficiază de subvenţii directe pe suprafaţă pană la data plăţii integrale a acestor sume de către APIA.

Creditele vor putea fi obţinute in baza unor adeverinţe emise de APIA in vederea certificării suprafeţelor agricole şi vor fi garantate in proporţie de 50% de FGCR.

BRD - Groupe Societe Generale este cea de-a doua bancă din Romania după totalul activelor. Banca are peste 2,5 milioane de clienţi şi operează o reţea de 930 de unităţi. BRD are cea de-a doua capitalizare bursieră la BVB.