BCR ofera de Sarbatori dobanzi promotionale la credite afaceri romania

etichete afaceri:
mediafax  colegiului  basic  periodic  zone  debloca  royce  primeste  porci  rbs  cluj  mediilor  fel  jackmoris  incheie  suferit  beneficiind  esprit  knowledge  cumparare  carpa  pare  aparat  mld  2017  focare  consiliile  pcfun  scrumier  modificari 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

BCR ofera de Sarbatori dobanzi promotionale la credite

sursa: www.smartfinancial.ro
Banca Comerciala Romana (BCR) ofera, in perioada Sarbatorilor de Iarna, reduceri de dobanda si comisioane pentru creditele de nevoi personale in lei - DIVERS EXTRA BCR, in cadrul unei campanii care se desfasoara pana pe data de 31.12.2007.

Astfel, in Luna Cadourilor, clientii BCR pot beneficia de bani in plus. Spre exemplu, in locul unui credit vechi in valoare de 11.900 lei se poate obtine acum unul de 12.650 lei care aduce un plus de 750 lei la valoarea creditului pentru o rata lunara de numai 199 lei. Pentru un credit vechi in valoare de 17.900 lei se poate obtine acum unul de 19.000 lei care aduce un plus de 1.100 lei la valoarea creditului pentru o rata lunara de numai 299 lei. Nu in ultimul rand, pentru un credit vechi in valoare de 23.850 lei se poate obtine acum unul de 25.350 lei care aduce un plus de 1.500 lei la valoarea creditului pentru o rata lunara de numai 399 lei.

In perioada campaniei, creditul DIVERS EXTRA BCR se ofera cu o rata a dobanzii fixa pentru primele 3 luni de 8,9%/an si ulterior variabila, precum si cu un comision de acordare a creditului de numai 2%.

Beneficiarii acestui tip de credit pot fi persoane fizice, in varsta de cel putin 18 ani, care indeplinesc conditiile de eligibilitate solicitate de catre banca.

Capacitatea de rambursare se determina pe baza veniturilor realizate de catre solicitant si coplatitori, daca este cazul, din salarii, pensii, venituri provenite din contracte de inchiriere, dividende, venituri realizate in strainatate, din activitati independente, din depozite si dobanzi bonificate la aceste depozite sau orice alte surse de venit dovedite prin documente legale.

Gradul de indatorare poate ajunge pana la 65% din venitul net eligibil al familiei. Venitul net eligibil al familiei este determinat prin deducerea din venitul net a cosului minim de subzistenta, precum si a altor angajamente de plata lunare (de alta natura decat creditul): chirii, asigurari etc. Gradul maxim de indatorare pentru fiecare client in parte depinde de asemenea de profilul de risc si comportamentul de plata al acestuia.

Creditul DIVERS EXTRA BCR se acorda pentru satisfacerea nevoilor personale ale imprumutatului, suma maxima ce poate fi imprumutata fiind de 20.000 EUR (in echivalent lei) pe o perioada de pana la 10 ani. Banca nu solicita avans din partea beneficiarului.

Grupul Erste este unul dintre liderii sistemului financiar din Europa Centrala si de Est, cu peste 50.000 de angajati care deservesc peste 16 milioane de clienti in mai mult de 2.700 de unitati din 8 tari. Grupul Erste gestiona, la 30.06.2007, active in valoare de 198 miliarde EUR, inregistra un profit net de 566 milioane EUR si un ROE de 13,8%.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©