BCR ofera clientilor cu credite garantate posibilitate de a beneficia de rate reduse, in medie, cu 20% afaceri romania

etichete afaceri:
revizuirii  intreprinde  inregistrate  490  guimaraeshopping  psihologilor  pictat  dateze  idila  angajator  atlanta  emisiunii  documentele  tolici  adic  identifice  rapiditate  excel  ionescu  finn  curenta  piesei  blasius  regatului  aviva  usilor  ghiseu  plus  marjele  reduca 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

BCR ofera clientilor cu credite garantate posibilitate de a beneficia de rate reduse, in medie, cu 20%

sursa: www.smartfinancial.ro
Banca Comercială Romană (BCR) oferă clientilor cu credite imobiliare si celor cu garantie ipotecară posibilitatea de a beneficia de o dobandă mai bună, echivalentă cu media pietei in acest moment - 4,95% p.a. , precum si posibilitatea de a avem 5 ani dobandă fixă. Apoi dobanda va fi calculată EURIBOR + 3%. Pentru creditele de consum cu ipotecă dobanda este mai mare cu 1%.

Oferta este adresată toturor celor au un credit imobiliar/ipotecar/ consum cu ipotecă in derulare.

“Echilibrul intre rezultatele financiare si relatia cu clientii este starea de normalitate către care ne indreptăm. Suntem o bancă diferită fată de acum trei ani, avem o noua filozofie de business, si acest lucru se vede in măsurile pe care le luăm. BCR isi ia angajamentul să fie un partener pe termen lung pentru clienti si să se adapteze, inclusiv prin găsirea solutiilor comerciale cele mai potrivite, provocărilor contextului economic. Am inceput prin a ne asculta mai bine clientii si am creat o unitate specială dedicată imbunătătirii experientei clientilor. Am lucrat in permanentă la imbunătătirea cunostintelor de educatie financiară a clientilor nostri, si am incununat aceste eforturi cu lansarea unui Ghid de Creditare Responsabila, pe care l-am facut in parteneriat cu Asociatia Utilizatorilor Romani de Servicii Financiare si pe care l-am distribuit astăzi in cateva sute de mii de exemplare” a declarat Dana Demetrian, Vicepresedinte Retail&Private Banking, BCR.

Pentru clientii BCR, pe langă reducerea de peste 20% a ratei lunare de plată, banca oferă un flux rapid de aprobare, cu documentatie simplificată, intr-un singur drum la bancă, comisioane zero si asigurarea de viată gratuită pe intreaga durată a creditului.

“Mai facem un pas, probabil cel mai imporant in relatia cu clientii nostri de pană acum, si le oferim, proactiv, celor care au arătat bună-credintă si interesul pentru un parteneriat pe termen lung cu banca, plătindu-si ratele la timp, posibilitatea de a beneficia de rate reduse cu pană la 30% cu o singură vizită la bancă, fără o analiză suplimentară a veniturilor sau a garantiilor” a incheiat Dana Demetrian.

Pentru a beneficia de această ofertă, clientii BCR cu credite ipotecare sau garantate cu ipotecă, trebuie să se adreseze băncii - prin contact center la numărul 0800.801.227 sau in unitătile bancare, la consilierii specializati. Pentru scurtarea timpului de aprobare, banca a contractat notari publici, care vor fi disponibili in unitătile băncii pentru a facilita semnare tuturor documentelor necesare.

Oferta băncii include si o asigurare de viată gratuită pe perioada de derulare a creditului. Exemplu: Ileana are un credit de 51.250 de euro din noiembrie 2007, pe 30 de ani. Ea mai are de platit 269 de rate. Rata actuală a dobanzii este de 10,10%. În prezent, ea plăteste 403 de euro pe lună. După acceptarea noii oferte a BCR (4,95%), ea va plăti 264,5 euro pe lună.