BCR a initiat un dialog cu ONG-urile in cadrul ONGFest afaceri romania

etichete afaceri:
valabilitate  castigi  natural  discovery  frontal  sama  reduca  vo  intensiva  bijuterii  transporturilor  viitoarele  vitro  activitate  femeii  jen  gpec  cng  serbarile  countries  uzuale  union  816  myway  tramp  opresc  plasare  turneu  consumatorii  claire 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

BCR a initiat un dialog cu ONG-urile in cadrul ONGFest

sursa: www.smartfinancial.ro
Banca Comerciala Romana (BCR) a organizat pe 12 septembrie, in cadrul ONGFest, intre orele 13:00-15:15, un workshop la care sunt invitate organizatiile neguvernamentale si care va avea ca tema "Imbunatatirea relatiilor dintre ONG-uri si institutiile bancare - intre asteptari si nevoi". Evenimentul va avea loc in Cortul Open Space din Str. Franceza, special amenajat pentru dezbateri.

BCR este partener oficial al ONGFest, care se va desfasura in perioada 11 - 13 Septembrie a.c.

"In cadrul acestei intalniri, pe care o dorim sa fie cat mai deschisa, vom incerca sa aflam dificultatile cu care se confrunta ONG-urile, relatia lor cu sistemul bancar, care ar fi asteptarile lor de la acesta si cum putem dezvolta relatiile dintre banca si ONG-uri. Ne asteptam sa participe circa 180 de reprezentanti ai societatii civile", a declarat Ramona Chirila, Head of Community Affairs, BCR.

La eveniment vor participa organizatii care doresc sa comercializeze produse realizate de beneficiarii lor, fie ei copii, tineri, persoane abuzate, pensionari, persoane dezavantajate (rromi, persoane cu disabillitati, persoane suferinde de o anumita boala). Aceste organizatii realizeaza activitati de economie sociala si isi sustin o parte din activitatea zilnica din aceste venituri, chiar daca nu au statutul de atelier protejat.

"Sustinem initiativa privata. BCR vrea sa vina in sprijinul acestor organizatii oferindu-le tot sprijinul sau. Depunem toate eforturile alături de partenerii noştri pentru a implementa soluţii care să sprijine antreprenoriatul", a adaugat Ramona Chirila