Bank to School - un nou eveniment de shopping bancar lansat de Banca Transilvania afaceri romania

etichete afaceri:
frana  treasure  petersburg  bateriei  surpriza  operatiune  ghivece  voucher  afumata  teatrul  institutie  evaluata  prelua  lumini  practica  salariilor  actualizare  2005  arnautu  coada  iscsi  skill  matter  datei  smc  venitul  centrofarm  field  afectate  autentice 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Bank to School - un nou eveniment de shopping bancar lansat de Banca Transilvania

sursa: www.smartfinancial.ro
Banca Transilvania dă startul unui nou eveniment de shopping bancar, Bank to School, care are loc in perioada 20 august - 30 septembrie 2015, exclusiv online, prin accesarea siteului BT. Pe langă o serie de reduceri si beneficii pentru clienti, campania are o componentă de implicare socială.

“Bank to School este cel mai nou concept al Băncii Transilvania, un brand ludic si vesel, constuit in jurul ideii de Back to School, devenit Bank to School prin oferta BT si prin contributia la sustinerea educatiei” declară Sergiu Mircea, Director Marketing & Produse si Segmente Retail, Banca Transilvania.

Din oferta Bank to School fac parte următoarele produse: creditul de nevoi personale, depozitele in lei, cardul BT personalizat cu poză, cardul de cumpărături STAR Forte si KID Cont. KID Cont este un produs BT de economisire in lei sau in euro, cu acumulare si capitalizare anuală a dobanzii, care oferă in cadrul acestei campanii cu următoarele beneficii: poate fi constituit indiferent de suma depusă la inceput; cashback de 1% in cont pentru tranzactiile cu cardul de debit al băncii la anumiti comercianti; cashback in cont 10% din valoarea dobanzii plătite pentru creditul de nevoi personale si alimentarea cu dobanda aferentă depozitelor clasice la termen, in lei. Din campanie fac parte si comercianti parteneri ai programului BT, STAR CARD.

Banca Transilvania face donatii in bani către următoarele fundatii: eMAG, Teach for Romania si Ajungem Mari, pentru majoritatea produselor si serviciilor accesate in cadrul ofertei Bank to School, respectiv pentru cumpărăturile achitate cu cardul BT la comerciantii parteneri STAR, parte din campania Bank to School. De asemenea, clientii care aplică online pentru oferta Bank to School pot face personal donatii către fundatiile mentionate, folosind orice card bancar.

După Bank Friday, DragoBT si Un Mai Muncitoresc, Bank to School este al patrulea eveniment de shopping bancar lansat de Banca Transilvania, concept in premieră pe piata bancară din Romania.

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari trei bănci din Romania, in functie de active, cu o cotă de piată de 9,8%. Activitatea sa este organizată pe trei linii principale de business: Corporate, IMM si Retail. BT are peste 6.000 de angajati, o retea formată din 550 de sedii si 1,92 de milioane de clienti activi. Strategia băncii este sustinută de actionari internationali, Banca Europeană pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si IFC - Banca Mondială.