Bank Leumi Romania a ajuns in Craiova afaceri romania

etichete afaceri:
rolelor  femeilor  buni  cristinel  civilizatie  alaturi  experiences  2018  afisajul  parteneriatele  tradeville  doresc  still  razvan  construiasca  contrar  scene  neprev  ridice  zvonuri  cedeaza  modalitatea  teruzzi  bloomberg  picturi  convenabil  localizeze  curtezana  reparatorii  definitoriu 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Bank Leumi Romania a ajuns in Craiova

sursa: www.smartfinancial.ro
Bank Leumi Romania a deschis operational o noua sucursala. In prima luna a noului an, din data de 23 ianuarie 2008, sucursala din Craiova isi asteapta clientii intr-un sediu modern, situat pe Strada Calea Bucuresti numarul 34, bl. A8, parter.

"Unitatea din Craiova este prima pe care o deschidem in acest an, extinderea retelei proprii fiind prevazuta sa se desfasoare pe intreg parcursul anului 2008", se precizeaza intr-un comunicat de presa citat de www.SMARTfinancial.ro.

Bank Leumi este un grup bancar international care furnizeaza o gama variata de servicii financiar-bancare pentru retail si corporate in Israel si in intraga lume. In ultimul secol, Bank Leumi s-a dezvoltat ca grup bancar international cu o retea de peste 300 de sucursale si agentii in cele mai importante centre economico-financiare din intreaga lume.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©