Banca Comerciala Carpatica lanseaza creditul APIA SAPS afaceri romania

etichete afaceri:
molozgriyah@yahoocom  cifr  soferul  ipl  leu  tema  exist  asteptata  retelei  gervais  discreta  riverside  tulcene  parade  meniuri  avansate  initiativei  misto  exporturile  medicilor  intre  adbrain  responsabilizare  electrocasnic  inregistra  496  impuls  theodorescu  altă  2 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Banca Comerciala Carpatica lanseaza creditul APIA SAPS

sursa: www.smartfinancial.ro
Banca Comerciala Carpatica lanseaza creditul APIA SAPS, produsul avand scopul de a sprijini clientii persoane juridice care indeplinesc prevederile conventiei privind finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii Schemei de plata unica pe suprafata - SAPS, Campania 2011.

Schema de plata unica pe suprafata (SAPS) consta in acordarea unei sume uniforme pe hectar, platibila o data pe an, decuplata total de producţie, respectiv de 91 EUR/ha, denominati in lei la cursul leu/euro comunicat de Banca Centrala Europeana la 30 septembrie 2011. Valoarea creditului acordat de banca este de maxim 80% din suma cuvenita din SAPS.

Perioada de creditare se deruleaza pana la incasarea subventiilor SAPS virate de APIA in conturile beneficiarilor deschise la Banca Comerciala Carpatica SA, dar nu mai tarziu de 30.06.2012 inclusiv.

Dobanda se diferentiaza in functie de ratingul BNR al clientilor - A, B, sau C aferent ultimelor situatii financiare declarate la RECOM.

„Unul dintre obiectivele strategice pe 2011 este sustinerea agriculturii ce a inregistrat un an excelent, fiind considerat unul dintre motoarele de crestere economica. Astfel, prin lansarea creditului APIA SAPS, sprijinim in mod direct exploatarile agricole, fiind un instrument de sustinere a capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii schemei de plata unica pe suprafata. Conditiile de creditare sunt accesibile, costurile sunt avantajoase, iar solutionarea cererii de credit este rapida, banca oferind consultanta gratuita pe toata perioada pregatirii documentatiei de accesare a creditului”, declara George Ciobanasu, Director General Adjunct al Bancii Comerciale Carpatica.

Mai multe detalii referitoare la acest tip de finantare se gasesc pe site-ul bancii, www.carpatica.ro, in cadrul sectiunii „Programe de finantare” pentru IMM si Corporate.

Banca Comerciala Carpatica este o institutie financiara cu capital social majoritar romanesc, ale carei actiuni sunt listate la categoria intai a Bursei de Valori Bucuresti.

Banca Comerciala Carpatica a fost infiintata la Sibiu in data de 15 iulie 1999. In prezent, Banca detine o retea teritoriala vasta de sucursale si agentii acoperind toate judetele tarii si Bucuresti.

Produsele si serviciile financiare oferite de BCC sunt dintre cele mai diversificate si adaptate cerintelor clientilor persoane fizice, IMM-uri si Corporatii.