Banca Comeciala Carpatica emite cardurile Visa cu cip afaceri romania

etichete afaceri:
summitului  aduce  danut  festivalului  coruptiei  buta  sfatuiasca  4power  pericol  milano  transparentei  preocupare  fosta  imaginatiei  fotograful  rotc  fatca  mts  patinoar  remesh  autonom  develop  prezentp  mutarea  r900  mobil  unilever  aderat  expusi  comunitatii 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Banca Comeciala Carpatica emite cardurile Visa cu cip

sursa: www.smartfinancial.ro
Banca Comeciala Carpatica a demarat de curand procesul de migrare a portofoliului de carduri cu banda magnetica, la carduri cu cip, proces ce se va derula treptat, pe masura emiterii de carduri noi, respectiv reemiterii si reinnoirii cardurilor cu banda magnetica emise deja de Carpatica, clientilor sai.

Proiectul include, in prima faza, cardurile emise sub sigla VISA, urmand sa se puna in circulatie versiunea cu cip si pentru produsele Maestro si MasterCard din portofoliu. Toti clientii BCC care poseda un card VISA cu cip vor beneficia de avantajele oferite de utilizarea unui instrument de plata modern cu un grad ridicat de securitate. Cardurile cu cip sunt emise in concordanta cu standardele globale EMV si aduc un nivel sporit de siguranta, comparativ cu cardurile traditionale cu banda magnetica, informatia detinuta pe cip fiind foarte greu de reprodus si folosit.

„Ne bucuram sa putem pune in circulatie astfel de carduri "inteligente" si suntem convinsi ca detinatorii de carduri Visa se vor bucura, la randul lor, sa aiba in portofel un instrument de plata mult mai securizat. Elementul de siguranta sporita in cazul acestor carduri cu cip consta in tehnologia avansata utilizata in sistemele de evidenta si procesare a tranzactiilor efectuate cu cardurile cu cip la ATM-uri si POS-uri, care fac imposibila fraudarea”, afirma Georgiana Mincu, Director Executiv Retail.

De mentionat este si faptul ca actualele carduri cu banda magnetica pe care detinatorii de carduri Carpatica le au acum in posesie raman utilizabile in continuare, urmand a fi inlocuite la momentul expirării cu noile carduri cu cip. De asemenea, clientii pentru care se vor emite carduri noi, respectiv reemite sau reinnoi carduri vechi, vor primi doar carduri cu cip.

„Cu siguranta, in perioada urmatoare, vom alinia intreg portofoliul de carduri BCC la noua tehnologie cu cip care ofera ca principal beneficiu o protectie avansata in comparatie cu produsele traditionale, fapt ce reprezinta o arma semnificativa impotriva fraudei cu carduri. Dorim ca toti clientii nostri sa beneficieze de servicii si produse de calitate si le oferim aceste instrumente de plata si retragere numerar in conditii flexibile si comode, prin care sa poate efectua operatiuni in maxima siguranta, acest aspect fiind o componenta permanenta a dezvoltarilor pe care le-am implementat si pe care le avem in vedere si mai departe, pe segmentul serviciilor de carduri”, conchide Georgiana Mincu, Director Executiv Retail al Bancii Comerciale Carpatica.

Banca Comercială Carpatica este o instituţie financiară cu capital social majoritar romanesc, ale cărei acţiuni sunt listate la categoria intai a Bursei de Valori Bucureşti. Infiinţată la Sibiu in data de 15 iulie 1999, BCC deţine in prezent o reţea teritorială vastă de 171 de sucursale şi agenţii acoperind toate judeţele ţării şi Bucureşti.

Produsele şi serviciile financiare oferite de BCC sunt dintre cele mai diversificate şi adaptate cerinţelor clienţilor persoane fizice, IMM-uri şi Corporaţii. BCC promovează inteligenţa autohtonă, capitalul uman şi financiar, dovedind transparenţă, operativitate şi flexibilitate in rezolvarea problemelor partenerilor săi de afaceri.