Au inceput vanzarile pentru apartamentele din complexul Adora Forest din Timisoara afaceri romania

etichete afaceri:
camioane  vioara  coletelor  gourmet  capo  comercializarii  indelungate  semnata  atenua  aira  arhitecturale  particip  popula  merloni  sri  scotian  trainingul  ghetea  acoperirii  incercau  semn  chevrolet  utilizatorii  spectrul  agf   reposedate  tinu  poveste  www  bright 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Au inceput vanzarile pentru apartamentele din complexul Adora Forest din Timisoara

sursa: www.smartfinancial.ro
A inceput perioada de vanzări pentru complexul Adora Forest din Timisoara. Adora Forest este cel mai nou complex rezidential din Timisoara, finalizat recent si situat in apropiere de zona Dumbrăvita, langă Pădurea Verde.

Prima etapă a noului complex este un bloc cu 107 de apartamente realizare la cele mai inalte standarde de calitate, ceea ce a si atras atentia cumpărătorilor pe plan local - astfel incat 10% din unitătile disponibile au fost deja rezervate sau vandute la nici o lună de la darea in folosintă.

"Piata rezidentială este in plin avant la Timisoara si timisorenii sunt evident interesati de un mod de viată de calitate. Adora Forest dispune de o compartimentare inteligentă prin care o mare parte din apartamente beneficiază de o extra-cameră inclusă in pret. Această cameră poate avea functionalităti multiple, de la o cameră pentru copii sau o cameră de joacă pană la birou sau atelier pentru hobby-uri", explică Andreea Hamza, directorul de marketing si vanzări al proiectelor Adora.

Adora Forest are cel mai bun raport pret/suprafată/calitate pentru garsonierele si apartamentele de două si trei camere (din care majoritatea dispun de extra-camera inclusă in pret), cu finisaje de calitate superioară si costuri de intretinere performante datorită materialelor de constructie folosite. Preturile sunt cuprinse intre 42.300 euro si 65.000 euro (exclusiv TVA).

“Timisoara este unul din orasele cu cea mai rapidă dezvoltare din Romania, cu foarte multi investitori care incep noi afaceri sau le extind pe cele existente, ceea ce atrage personal calificat inclusiv din judetele limitrofe. Noi suntem aici pentru a construi locuinte de calitate pentru acesti noi angajati", explică Andreea Hamza.

Proiectele Adora au demarat in 2013 cu Adora Urban Village in sud-vestul Bucurestiului, si au continuat anul trecut cu lansarea Adora Park in Arad si a complexului Adora Pipera in nordul Capitalei, la inceputul anului.

Adora reprezintă o investitie de anvergură realizată de fondul de investitii britanic Patron Capital (link), coordonată de Tagor ca dezvoltator imobiliar si administrator de proprietăti. Cu 75% din Adora Urban Village deja vandut si 45% din Adora Park Arad ocupat, investitorul este in curs de a pune la punct calendarul de continuare a dezvoltării etapelor următoare ale proiectelor, asa cum a fost anuntat anterior.