Aplicatie ce rasplateste vizitele si cumparaturile la Mega Mall si Promenada afaceri romania

etichete afaceri:
rivalitatea  chisinau  vand  croatia  horia  leasingului  xls  national  scandal  propusa  globe  teckentrup  blaj  sensibil  digitalizat  contemporanii  auditul  valori  revolutionat  garstea  huedin  descarcari  elimina  sun  noastra  svetlana  functionale  ponton  inundatii  spatiu 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Aplicatie ce rasplateste vizitele si cumparaturile la Mega Mall si Promenada

sursa: www.smartfinancial.ro
NEPI, cel mai dinamic investitor imobiliar din Romania și dezvoltatorul Mega Mall și Promenada, lansează a-Ha!, cea mai avansată aplicație pentru centrele comerciale din Romania. Aplicația a-Ha! răsplătește utilizatorii cu beneficii exclusive și cadouri pe alese pentru cumpărăturile făcute in Mega Mall sau Promenada, precum și pentru alte interacțiuni offline sau online, cum ar fi timpul petrecut in magazinele preferate sau accesarea website-urilor celor două centre.

Principalele beneficii ale aplicației a-Ha! sunt:

1. Îți alegi singur cadourile pentru care aduni puncte. Fiecare vizită și orice cumperi, fie din Mega Mall, fie din Promenada, te aduc mai aproape de a primi exact ce-ți dorești!

2. Dacă ai nevoie de inspirație, vrei să știi cele mai noi tendințe din magazine și recomandări atent alese special pentru tine, de acum poți intra pe a-Ha! Cele mai tari brand-uri sunt deja aici.

3. Nu trebuie să mai cauți tu cele mai bune oferte și cele mai mari reduceri. De acum, te caută ele pe tine, direct pe smartphone-ul tău!

4. Doar printr-o atingere ai acces la informații despre toate magazinele preferate, precum și despre tot ce este nou in Mega Mall și Promenada.

5. Design-ul este minimalist și atrăgător, iar preferințele tale sunt in centrul atenției, intrucat aplicația a-Ha! iți oferă conținut croit pe ceea ce iți place.

6. Ai acces gratuit la rețeaua Wi-Fi a celor două centre comerciale, deci te poți bucura de aplicație fără grija consumului de date.

„Ne adaptăm mereu nevoilor clienților noștri și lucrăm constant pentru a ne menține serviciile la standardele inalte cu care s-au obișnuit pană acum. Am dezvoltat aplicația a-Ha! pentru că ne-am dorit să le oferim tuturor celor care ne trec pragul o experiență de shopping modernă și personalizată și, in egală măsură, să ii răsplătim pentru alegerile făcute in Mega Mall și Promenada. Aplicația este in stransă legătură cu intreg ecosistemul celor două centre comerciale și este o extensie firească și foarte ușor de folosit a experienței offline.” spune Marius Barbu, Asset Manager in cadrul NEPI.

Tot ceea ce trebuie să facă utilizatorii este să-și descarce aplicația și să-și creeze un cont - fie direct in aplicație, după instalare, fie pe oricare dintre site-urile www.promenada.ro sau www.megamallbucuresti.ro.

Scanand bonurile de cumpărături, dar și mult mai simplu - doar trecand pragul unui magazin sau petrecand timp incercand produsele preferate in Mega Mall sau Promenada, utilizatorii a-Ha! adună puncte in schimbul cărora pot primi cadouri la alegere. Numărul de bonuri ce pot fi scanate pe durata unei zile este nelimitat, atat timp cat acestea provin din magazine diferite.

Mai mult, la următoarea vizită in Mega Mall sau Promenada, toți cei care au aplicația a-Ha! instalată pe telefon vor primi automat informații despre oferte și reduceri, unele disponibile in exclusivitate pentru ei.

Lista de cadouri oferite prin aplicația a-Ha! se schimbă in funcție de numărul de revendicări și de perioada de valabilitate pe care o are fiecare produs in aplicație. Cadourile sunt valabile in limita stocului disponibil, dar dacă utilizatorii nu găsesc ceva ce-și doresc, pot aștepta să vadă ce opțiuni noi apar.

Special pentru Promenada, aplicația a-Ha! include și un program corporate ce oferă reduceri și beneficii extra utilizatorilor care sunt angajați in cadrul companiilor inrolate in acesta. Înrolarea companiilor, precum și cea a utilizatorilor, este foarte simplă - un reprezentant oficial al companiei trebuie să ia legatura cu echipa Promenada printr-un e-mail la adresa mall@promenada.ro, oferind numărul de angajați care doresc inrolarea in program. Echipa Promenada va trimite coduri unice promoționale pe care aceștia le pot introduce in opțiunea de setări din secțiunea „Profil”, după ce și-au creat contul.

Aplicația a-Ha! este o completare a demersurilor pe care grupul NEPI le face in vederea imbunătățirii experienței vizitatorilor centrelor comerciale din portofoliu, prin intermediul noilor tehnologii. Încă din 2015, compania investește in implementarea de noi soluții digitale de detectare și analiză a comportamentului vizitatorilor centrelor comerciale din rețea, prin intermediul conexiunii wi-fi. Recent, NEPI a unificat ecosistemele digitale ale tuturor centrelor comerciale din grup prin implementarea unui sistem de single sing on, prin care utilizatorii pot accesa site-urile sau aplicațiile oricărui centru comercial cu aceleași date de logare.

Aplicația a-Ha! este disponibilă atat pentru iOS, cat și pentru Android, și poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresandu-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat in continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat in Calea Floreasca 246B, in imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. După numai un an de la deschidere, Promenada a devenit un reper in viața urbană a orașului printr-un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumină, mult alb şi accente de culoare, un mix de chiriaşi care satisface aşteptările unui public tot mai exigent, dar și prin terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurandu-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și de un patinoar in aer liber pe durata iernii.

Mega Mall este cel mai nou centru comercial inaugurat in București de grupul de investiții și dezvoltare NEPI. În urma unei investiții de 165 de milioane de euro, acesta acoperă in total 230.000 metri pătrați, fiind in prezent centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din Romania. Mall-ul dispune de un spațiu inchiriabil de 75.000 de metri pătrați, dispuși pe 4 niveluri, ce găzduiește in prezent 220 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș.

Mega Mall aduce și o serie de premiere in retailul romanesc, care le oferă bucureștenilor experiențe unice de divertisment: sala de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină semi-olimpică, cinematograful Cinema City cu 14 săli și tehnologia 4Dx, un nou concept de spații de distracții cu casino, deschis non-stop, un sports bar, unde pot fi urmărite transmisiuni sportive live, dar și un loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copiii de toate varstele.

NEPI este un grup de investiții și dezvoltare listat la Busa de Valori din Johannesburg (JSE) și la Bursa de Valori din București (BVB). Grupul a fost inființat in anul 2007 pentru a achiziționa, a dezvolta și a gestiona cele mai importante proprietăți pe zona de retail din țările emergente ale Uniunii Europene, cu potențial de creștere pe termen lung. De-a lungul timpului, Grupul NEPI și-a consolidat un portofoliu solid de proprietăți și a dezvoltat, in mod constant, proiecte numeroase in Romania, Serbia, Slovacia, Croația și Cehia. Strategia de dezvoltare se concentrează pe expansiunea in segmentul de retail și pe alte piețe. În plus, Grupul investește și in dezvoltarea clădirilor de birouri clasa A in marile orașe din Romania, unde există cerere din partea companiilor multinaționale.

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, Shopping City Timișoara, City Park Constanţa, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Targu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva şi alte centre comerciale in intreaga ţară, dar şi in Serbia, Slovacia, Croația și Cehia. NEPI deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView, Aviatorilor 8 in Bucureşti, City Business Centre in Timişoara şi The Office in Cluj.