AFI Palace Cotroceni ofera excursii cu elicopterul in Romania afaceri romania

etichete afaceri:
ebrd  pragului  multidisciplinare  dublandu  accentuarea  conservelor  oportunitati  interbrew  balansoare  lolitei  servere  jumatatea  handycam  saatchiamp;saatchi  criz  salveaza  microclimatului  ixus  sony  specializandu  colombes  xxx  guvernamentale   candrani  stabilita  societ  virtuale  romanian  aron  testa 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

AFI Palace Cotroceni ofera excursii cu elicopterul in Romania

sursa: www.smartfinancial.ro
AFI Palace Cotroceni sărbătoreste vara cu o campanie inedită, prin care va oferi clientilor experiente memorabile si sansa de a castiga excursii cu elicopterul in unele dintre cele mai frumoase locuri din tară: Delta Dunării, Bucovina si Maramures. Campania se desfăsoară in perioada 15 iulie- 15 august 2016, iar cele trei premii mari vor fi oferite săptămanal prin tragere la sorti.

Pe langă acestea, cumpărăturile in centrul comercial vor fi răsplătite cu sute de premii instant, pe care clientii le pot castiga la Roata Norocului disponibilă la cele trei puncte de informare amplasate la intrările FAR si Galaxy, precum si in apropierea hypermarketului Auchan. Printre premiile oferite se numără produse cosmetice, produse Lego, accesorii si nu numai.

„În AFI Palace Cotroceni ne dorim să oferim clientilor nostri experiente cat mai plăcute, de fiecare dată cand ne trec pragul. si pentru că vara este anotimpul favorabil pentru a incerca lucruri noi, vrem să fim partenerul amintirilor frumoase si să le oferim clientilor posibilitatea de a vedea Romania de la inăltime. Astfel, o sesiune de shopping poate deveni biletul pentru o experientă de neuitat deasupra tării, mai ales că in această perioadă cumpărăturile sunt avantajoase, majoritatea magazinelor desfăsurand campanii de reduceri.” a declarat Georgiana Oltenescu, Corporate Marketing Manager AFI Europe Romania.

Înscrierile in campanie se fac prin prezentarea la birourile de informatii din mall a maximum două bonuri de cumpărături efectuate in aceeasi zi, ce cumulează suma minimă de 250 de lei. Regulamentul campaniei este disponibil pe www.aficotroceni.ro.

În această perioadă, magazinele din AFI Palace Cotroceni au pregătit discounturi de pană la 70% la o gamă extinsă de produse. Peste 100 de magazine oferă pasionatilor de cumpărături posibilitatea de a achizitiona articole la modă, din cele mai recente colectii.

Printre brandurile care au deja reduceri la colectiile de primăvară-vară se numără Lacoste, Zara, New Era, Oysho, Poema, Adidas, Nike, Antony Morato, Pandora, Cropp, Stefanel, Guess, Aldo, Fossil, Kotton, Stradivarius, Bershka, BSB, Tezyo, Ziggo, Tommy Hilfiger, Office Shoes, Motivi, Splend'or, Geox, Dika, Kenvelo, Mango, Levi's, CCC, Big Step, Optiblu, The Body Shop, Smyk si multe altele.

Vara aceasta, centrul comercial vine in intampinarea bucurestenilor cu optiuni de relaxare atractive, potrivite pentru zilele călduroase. Astfel, la intrările Galaxy si Far clientii se pot delecta la terasele care au pregătit un meniu special de băuturi răcoritoare si preparate culinare, pentru sezonul cald. În plus, in serile de joi, vineri si sambătă, la terasele centrului comercial au loc concerte live de muzică jazz sustinute de artisti romani cunoscuti.

Cei care preferă atmosfera din interiorul centrului comercial, au la dispozitie o multitudine de posibilităti pentru petrecerea timpului liber. Astfel, in această perioadă, la Cinema City pot fi urmărite cele mai recente productii din lumea cinematografiei, printre care Detectivul, Mafia si Cartoforul, Star Trek dincolo de infinit, Sultan, Valul. În plus, Laser Tag Arena, Max Fun, Zorky Planet sau patinoarul Cotroceni on Ice sunt alegeri inspirate pentru o zi de vară plină de adrenalină.