Afacerile QuickMobile au crescut cu 75% in primul semestru din 2016 afaceri romania

etichete afaceri:
audio  pebble  vizuale  fulop  urac  inspirat  actiune  traducere  sales  zam  wimmer  chemie  rasdaq  mailing  apropierii  kaltenberg  palmer  ultraperformant  avizul  propagarea  angeles  sistat  mesaj  abilitatile  storience  crenvursti  dublat  razgandit  articolului  achievements 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Afacerile QuickMobile au crescut cu 75% in primul semestru din 2016

sursa: www.smartfinancial.ro
Vanzările QuickMobile, cel mai mare specialist in tehnologie din Romania, au crescut cu cca. 75% in primul semestru din acest an. Evolutia a fost sustinută, pe de o parte, de cererea tot mai mare pentru gadget-uri si telefoane premium, dar si de directiile principale de dezvoltare trasate de companie la inceputul anului.

Astfel, cifra de afaceri a QuickMobile, la nivelul shop-ului online si magazinelor fizice, in primele sase luni din 2016, a depăsit 70 milioane de lei, in crestere cu 75% fată de aceeasi perioadă a anului precedent.

”În ultimii doi ani ne-am concentrat fie pe cifra de afaceri, fie pe cresterea profitului. Astfel, după ce in 2014 nivelul cifrei de afaceri a fost primordial pentru noi, anul trecut am pus accentul pe cresterea profitului, fiindcă suntem o companie romanească privată si ne dezvoltăm organic, din resurse financiare proprii. În 2016, insă, ne-am indreptat atentia, in egală măsură, atat către cresterea afacerilor, fiindcă vrem să depăsim rezultatele din 2014 pe acest segment, cat si către profit, tinta vizand un nivel mai mare cu cel putin 10% fată de 2015”, declară Tudor Tiboc, General Manager-ul QuickMobile.

Potrivit acestuia, in primul semestru al anului, romanii au avut un apetit ridicat pentru dispozitivele wearable, mai ales pentru ceasurile inteligente, in ton cu tendinta de la nivel european. O altă categorie de produse care a sustinut evolutia din perioada analizată a fost cea a telefoanelor mobile, romanii preferand, cu precădere, smartphone-urile premium. În ambele cazuri, clientii au optat, preponderent, pentru device-urile recent lansate de producători renumiti pe plan international, precum Apple, Samsung sau Huawei.

”Romanii, ca si ceilalti consumatori europeni, vor să aibă branduri premium, la scurt timp de la lansarea pe piată. Din acest motiv, vrem ca in 2016 să ne mărim portofoliul si cu alte branduri puternice la nivel international, pentru a sustine evolutia ascedentă a business-ului. Rezultatele din primele sase luni arată că principalele directii de dezvoltare trasate pentru acest an au avut efectul scontat, iar extinderea retelei de magazine in franciză va consolida pozitia QuickMobile de cel mai mare specialist in tehnologie din Romania”, completează General Manager-ul QuickMobile.

Pentru a obtine cresteri pe toate liniile, compania a initiat, in luna iunie, un plan amplu de extindere in franciză in mai multe orase mari din tară, precum Sibiu, Ploiesti, Pitesti, Oradea, Craiova si Targu Mures. Acest program va fi continuat si anul viitor, planul vizand noi magazine in franciză si in Brasov, Arad, Alba Iulia, Bacău, Galati, Focsani, Piatra Neamt sau Buzău, dar si in Bucuresti.

După 10 ani de la infiintare, QuickMobile a devenit cel mai mare specialist in tehnologie din Romania, datorită portofoliului extins si a disponibilitătii produselor in stoc.

QuickMobile.ro este unul dintre cele mai importante magazine online de telefoane, tablete, gadgeturi si accesorii din Romania, fiind completat de o retea de puncte de vanzare in cele mai mari centre comerciale din tară.

În 2015, compania s-a extins pe piata internatională prin lansarea magazinului online QuickMobileShop.com, care livrează in toate cele 28 de state din cadrul Uniunii Europene. Odată cu extinderea business-ului pe plan international, QuickMobile a externalizat operatiunile de service (reparatie/inlocuire) către service-urile autorizate de producători, semnand contract cu unul dintre cele mai mari centre de receptie specializat in service si retur din Europa, respectiv Service-Return.com.