Adrian Soltan - un nou Accounting Manager in Romania in cadrul Accace afaceri romania

etichete afaceri:
leite  temperare  sigma  onesmart  disputate  musar  arcul  invitatia  paragraf   celulita  trimiterilor  600  bunurilor  expus  extraordinare  exploatate  imexbank  managerul  ina  televizoare  sejururi  kamp;s  corby  broadband  leffe  mercur  scandia  sas  max  treier 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Adrian Soltan - un nou Accounting Manager in Romania in cadrul Accace

sursa: www.smartfinancial.ro
Accace, una dintre principalele companii de externalizare si consultantă de afaceri din Europa Centrală si de Est, are incepand cu luna martie un nou Accounting Manager in Romania, in persoana lui Adrian Soltan. Acesta are o experientă de peste 8 ani in gestionarea proiectelor de sisteme contabile si finante corporative, cu expunere locală si internatională, dintre care mai mult de 5 ani au fost petrecuti in functii executive in companii de renume, printre care si PricewaterhouseCoopers (PwC).

Absolvent al Facultătii de Finante, Asigurări, Bănci si Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Adrian Soltan a mai urmat diverse alte cursuri de specializare, atat in tară cat si in străinătate. În acest sens, detine cursuri de specializare in practici IFRS (International Financial Reporting Standards), iar la inceputul anului 2015 urmează să obtină certificatul de American Certified Public Accountant (CPA).

„Ne bucurăm că Adrian a decis să se alăture echipei noastre din Romania, in special in contextul cresterii semnificative inregistrate de Accace pe segmentul de contabilitate in ultima perioadă, crestere ce justifică si extinderea echipei pe plan local. Datorită cunostintelor sale solide din domeniul fiscalitătii si contabilitătii, Adrian va aduce un plus de valoare serviciilor pe care le oferim pe piata din Romania si avem incredere că va avea rezultate de exceptie in cadrul companiei”, a declarat Bogdan Badea, Managing Director Accace in Romania.

Anterior, Adrian Soltan a fost Team Lead si Senior Associate in cadrul departamentului de Accounting si Global Compliance Services al firmei de consultantă si audit PricewaterhouseCoopers - International, precum si consultant financiar in cadrul mai multor proiecte si companii. Axat pe performanta afacerii, people management si optimizare, Adrian dispune de o experientă largă in utilizarea si furnizarea de solutii financiare si de contabilitate, pentru a oferi alternative eficiente si rentabile atat in afacerile locale, cat si internationale. În plus, a lucrat si ca trainer pe partea de sisteme contabile si audit intern in cadrul unui proiect castigat de către compania International Development Ireland Ltd.

„Sunt mandru să fac parte din echipa Accace si astept cu nerăbdare provocările pe care această functie mi le va oferi. Sunt convins că voi colabora foarte bine cu expertii din cadrul departamentului - si nu numai - si că impreună vom continua să oferim servicii de inaltă calitate clientilor companiei”, a spus Adrian Soltan.

Cu o experientă vastă in externalizare si consultantă in regiunea Europei Centrale si de Est, Accace oferă in prezent aceste servicii si la nivel mondial, atat prin intermediul birourilor din Romania, Republica Cehă, Germania, Ungaria, Polonia, Slovacia, Ucraina si Marea Britanie, precum si in alte 12 tări prin partenerii săi stabili, respectiv in Austria, Brazilia, Bulgaria, Croatia, China, India, Luxemburg, Olanda, Rusia, Serbia, Slovenia si SUA.

Accace oferă o gamă largă de servicii de contabilitate, raportare financiară, servicii corporate si secretariale, salarizare, administrare de personal, consultantă fiscală si de afaceri. În plus, Accace pune la dispozitie solutii tehnologice noi pentru a sustine si a imbunătăti aceste servicii, solutii dezvoltate la nivel global si adaptate in functie de specificul clientilor locali.

Cu o cifră de afaceri anuală la nivel de grup de peste 9 milioane de euro, Accace a reusit să atragă de-a lungul timpului clienti de renume din domeniul imobiliar, precum CBRE sau GE Capital Real Estate, domeniul financiar, ca Allianz si ING, producători mondiali, cum ar fi Pirelli, Goodyear, Yamaha, Scania, ASUS, Sharp, Olympus si Orsay, dar si companii din domeniul serviciilor, precum Grafton Recruitment sau Falck Fire Services.