Adora Urban Village continua cu faza a doua a constructiei afaceri romania

etichete afaceri:
landscape  furnizeaza  comertului  lamp  configurare  cravate  extrasalariale  greciei  letonia  amzei  supraestimat  contractele  consumate  acoperirea  editarea  big  virament  acumulator  confortabil  inchis  berea  1551  zboruri  computex  chipuri  greenweee  tonului  doctoratul  arhitectii  dea 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Adora Urban Village continua cu faza a doua a constructiei

sursa: www.smartfinancial.ro
Tagor, dezvoltatorul proiectului rezidential Adora Urban Village din Bragadiru, situat in partea de sud-vest a Bucurestiului, va demara faza a doua a constructiei pe fondul dezvoltării masive din această zonă, care s-a schimbat si aglomerat extraordinar de mult in ultimii 3-4 ani.

Zona care se intinde de-a lungul Soselei Alexandriei s-a dezvoltat intensiv, astfel incat există si o cerere puternică de locuinte pentru afluxul de navetisti către Bucuresti.

Tagor lucrează in prezent la obtinerea tuturor autorizatiilor necesare pentru inceperea celei de-a doua faze din cadrul proiectului, fază ce va include mai multe apartamente decat in prima fază, cu o imbunătatire a design-ului interior si a compartimentării.

Pe scurt, 2 noi blocuri cu un număr total de 94 de apartamente vor fi construite in zonă, ceea ce inseamnă cu 25% mai multe locuinte decat in faza 1.

„Asteptăm cu incredere startul constructiilor, intrucat avem rezervate deja primele apartamente pentru această a doua fază, apartamentele din prima fază fiind vandute in totalitate. Am adus multe imbunătătiri ansamblului, de la varietatea mai mare de apartamente pană la design, compartimentare si materiale de constructie. Cea mai mică locuintă are acum 42 de metri pătrati utili si are functionalitatea unui mini-apartament cu două camere. Este practic o extensie a conceptului de mini-cameră introdus in 2013, studioul dublu care a avut mare succes in prima fază transformandu-se intr-un apartament de două camere, gratie compartimentării inteligente”, a declarat Andreea Hamza, director de marketing si vanzari al companiei Tagor.

Proiectele Adora sunt o investitie imobiliară de succes a fondului britanic Patron Capital sub managementul dezvoltatorului imobiliar si administratorului de proprietăti Tagor. Proiectele Adora au demarat in 2013 cu Adora Urban Village in sud-vestul Bucurestiului, au continuat in 2014 si 2015 cu Adora Park in Arad, Adora Forest in Timisoara si Adora Pipera din nordul Bucurestiului.