Adora Pipera - un sfert din cele 76 de locuinte disponibile sunt contractate afaceri romania

etichete afaceri:
203  cosului  comisioane  viitor   rafinare  praktiker  angajatii  park  opiniile  abordari  branding  cazurilor  sulf  espressoare  greenpixel  nvr  alka  ambii  endesa  credit  kline  depasit  eventuala  mentinere  zen  kaprun  directoratul  peop  poweredge  labirintul 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Adora Pipera - un sfert din cele 76 de locuinte disponibile sunt contractate

sursa: www.smartfinancial.ro
În primele luni de la inaugurarea proiectului rezidential Adora Pipera, o investitie finantată de fondul britanic Patron Capital, cu active de miliarde de euro, un sfert din cele 76 de locuinte disponibile sunt contractate si o nouă comunitate se conturează in nordul Bucurestiului.

Adora Pipera adresează un nou segment de cumpărători rezidentiali, care au cerinte peste medie in ceea ce priveste raportul calitate/pret, intimitate, compartimentare inteligentă si apropiere de natură.

“Am dezvoltat in Pipera un complex rezidential conceput pentru un public mai exclusivist in ceea ce priveste preferintele pentru materialele folosite, modularitatea apartamentelor, accesul rapid către aeroport si Autostrada A3 si, nu in ultimul rand, intimitatea”, explică Andreea Hamza, director de marketing si vanzări Adora.

Arhitectii care au proiectat Adora Pipera au conceput o compartimentare foarte adaptabilă - de exemplu, se pot uni două apartamente fără a afecta integritatea structurii de rezistentă. Pe de altă parte, locuintele din Adora Pipera au bucătării separate de living room, ceea ce reprezintă o abordare modernă tinand insă cont de preferintele traditionale ale romanilor.

„Cred că ceea ce defineste cel mai bine complexul nostru din Pipera este eleganta. Am creeat un complex rezidential elegant, cu ferestre mari, cu spatii luminoase, mai mult decat un simplu spatiu de locuit, mai mult decat functional”, spune Andreea Hamza.

Cu preturi situate sub nivelul de 600 de euro pe metrul pătrat, Adora Pipera oferă cel mai bun raport pret/suprafata/calitate in zona Pipera pentru toate tipurile de apartamente de la trei si două camere, pana la garsoniere, toate cu finisaje premium. Preturile locuintelor din Adora Pipera incep de la 67.000 de euro pentru apartamentele cu trei camere, de la 59.000 de euro pentru apartamentele cu două camere, respectiv de la 45.000 de euro pentru garsonierele duble.

Proiectele Adora au inceput in 2013 cu Adora Urban Village in sud-vestul Bucurestiului, si au continuat anunl trecut cu lansarea Adora Park in Arad si Adora Forest in Timisoara.

Adora Pipera a păstrat conceptul de compartimentare interioară inteligentă lansat odată cu Adora Urban Village care aduce o extra-cameră inclusă in pret cu functionalitate multiplă, precum si eficientă energetică. Toate garsonierele si apartamentele din Adora Pipera sunt astfel concepute incat costurile de intretinere să nu le depăsească pe cele ale apartamentelor de oriunde din Bucuresti.

Proiectele Adora reprezintă o investitie imobiliară de succes a fondului britanic Patron Capital, si sunt gestionate de către dezvoltatorul imobiliar si administrator de proprietăti Tagor. Cu peste 90% din unitătile Adora Urban Village si peste jumătate din cele din Adora Park Arad vandute, investitorul este in curs de analiză a etapelor următoare in dezvoltarea acestor proiecte rezidentiale, asa cum a fost anuntat initial.