Adora Forest Timisoara: in 5 luni s-au vandut aproape 25% din locuintele disponibile afaceri romania

etichete afaceri:
traiectorie  invitatii  revizuite  strategice  primare  concurenta  punctelor  filmbox  excellent  privatiz  optat  pietonala  stim  peco  altea  ghizdeanu  pretu  procesatori  expansibilitate  procesare  kha  realizata  omnicom  regandit  fusion  natixis  dichiseanu  elicopterul  c368  obsesii 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Adora Forest Timisoara: in 5 luni s-au vandut aproape 25% din locuintele disponibile

sursa: www.smartfinancial.ro
Aproape un sfert din locuintele disponibile in primul bloc din complexul rezidential Adora Forest din Timisoara au fost vandute, in cele cinci luni de la inceperea vanzărilor.

Situat in apropiere de zona Dumbrăvita, langă Pădurea Verde, noul bloc are 107 apartamente realizate la cele mai inalte standarde de calitate, ceea ce a si generat un mare interes in randul timisorenilor.

Zona este una dintre cele mai bine cotate din Timisoara, iar blocul este conectat la oras printr-un drum asfaltat si dispune de locuri de parcare, precum si de un loc de joacă.

Adora Forest dispune de o compartimentare inteligentă, prin care o mare parte din apartamente beneficiază de o extra-cameră inclusă in pret. Această cameră poate avea functionalităti multiple, de la o cameră pentru copii sau o cameră de joacă, pană la birou sau atelier pentru hobby-uri.

“Am creat un produs rezidential de calitate superioară, cu gandul la tinerii specialisti din Timisoara, un oras puternic dezvoltat economic, care continuă să atragă personal calificat pentru companiile din zonă, inclusiv din judetele limitrofe", explică Andreea Hamza, directorul de marketing si vanzări al proiectelor Adora.

Adora Forest are cel mai bun raport pret/suprafată/calitate pentru garsonierele si apartamentele de două si trei camere, cu finisaje de calitate superioară si costuri de intretinere performante datorită materialelor de constructie folosite. Preturile sunt cuprinse intre 41.500 euro si 66.500 euro (exclusiv TVA).

Proiectele Adora au demarat in 2013 cu Adora Urban Village in sud-vestul Bucurestiului si au continuat anul trecut cu lansarea Adora Park in Arad si a complexului Adora Pipera in nordul Capitalei, la inceputul anului 2015.

Adora reprezintă o investitie de anvergură realizată de fondul de investitii britanic Patron Capital (link), coordonată de Tagor (link) ca dezvoltator imobiliar si administrator de proprietăti.