acceptaprovocarea.ro - Pepsi da startul campaniei Pepsi Challenge in Romania afaceri romania

etichete afaceri:
avanpremiera  activia  tonului  comerciantii  euroclinic  ecdl  pregati  rapid  tarom  maxime  poten  mazda5  equity  dezamagirilor  disponibila  fermentate  pwc  opinia  energetica  concediu  programata  comoditate  acvariilor  na  otel  participante  subunitati  gieve  ali  continuare 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

acceptaprovocarea.ro - Pepsi da startul campaniei Pepsi Challenge in Romania

sursa: www.smartfinancial.ro
Pepsi Romania dă startul campaniei „Pepsi Challenge”, in cadrul unei miscari globale ambitioase, care provoacă fanii Pepsi să experimenteze viata intr-un mod diferit. Marius Moga se alătură ambasadorilor internationali Usher, Serena Williams, James Rodriguez, Usain Bolt, Nicola Formichetti si Jerome Jarre, pentru a-i provoca pe romani să facă parte din cea mai mare campanie Pepsi de pană acum, sub hashtagul #pepsichallenge. Artistul roman va fi prezent in spotul TV al campaniei, „Hold My Pepsi”, alături de vedetele internationale implicate in proiect.

Pe parcursul a trei luni, Pepsi Challenge invită consumatorii să sfideze conventiile si să incerce experiente noi, participand la o serie de provocări lunare si săptămanale, anuntate pe site-ul www.acceptaprovocarea.ro. În luna aprilie, oricine poate crea un design nou pentru doza de Pepsi, intrand in aplicatia specială găzduită pe site-ul campaniei. Cele mai reusite trei propuneri vor ajunge, in editie limitată, pe rafturile magazinelor din tară.


În calitate de ambasador al campaniei, Marius Moga invită fanii Pepsi să se lase inspirati si provocati, pentru a castiga experiente memorabile si multe premii. În acelasi timp, artistul se lasă provocat de fani, invitandu-i să voteze ipostaza in care isi doresc să il vadă, in două spoturi TV: Moga in rime i Pe heliul meu.

„Pepsi este un brand inovator, cool si mereu pus pe fapte mari atunci cand vine vorba de interactiunea cu fanii săi, iar Pepsi Challenge a fost o provocare mai intai pentru noi - să reafirmăm spiritul Pepsi si să gasim idei indrăznete, creative si relevante pentru fani. Am pregătit o colectie de provocări variate, cu multe premii puse in joc, dar mai ales cu multe experiente diferite, care te invită să incerci in fiecare săptămană ceva nou. Colaborarea cu Marius Moga a luat nastere in mod firesc, el fiind un artist creativ si polivalent, care a acceptat numeroase provocări de-a lungul carierei”, a declarat Adriana Nestoriuc, Associate Marketing Manager Carbonated Soft Drinks & Juices Romania.

„Pepsi Challenge este o campanie in care m-am regăsit imediat, pentru că se bazează pe trei ingrediente pe care incerc să le includ mereu si in proiectele mele: creativitate, distractie si testarea limitelor. Este o campanie care iti reaminteste că sunt atatea lucruri pe care ai putea să le faci, doar să ai putin curaj, să vrei să iesi din bucla activitătilor obisnuite”, a declarat Marius Moga. “Vor fi trei luni interesante, in care fanii Pepsi vor fi provocati in toată lumea, iar eu sunt incantat să fac parte dintr-o miscare globală sustinută si de Usher, James Rodriguez sau Nicola Formichetti”, a adăugat artistul.

Campania globală Pepsi Challenge este cea mai mare si complexă campanie Pepsi de pană acum, in care sunt implicate vedete internationale si parteneri prestigiosi, pentru a incuraja consumatorii din intreaga lume să trăiască experiente noi, memorabile.

Produsele PepsiCo sunt savurate de consumatori din peste 200 de tări si teritorii din intreaga lume, de un miliard de ori pe zi. PepsiCo a generat peste 66 miliarde dolari venit net in 2014, adus de un portofoliu de alimente si băuturi ce se completeză reciproc si care include Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker si Tropicana. Portofoliul PepsiCo este format dintr-o gamă largă de produse alimentare si băuturi savuroase, printre care 22 de branduri ce generează fiecare peste de 1 miliard de dolari in vanzări anuale de retail.