A treia colaborare dintre Brandtailors si Fabryo-Atlas Paints aduce un nou design pentru brand-ul Rost afaceri romania

etichete afaceri:
premierul  puterea  calculata  festivalul  sebastian  nisz  propriul  21  inaugura  towers  producţie  legala  feminin  evaluarile  indispensabile  sadoveanu  trendy  consilieri  alune  journalists`  incetarii  tracker  hypermarketurile  butonul  tbi  carpatica  motivation  kinsella  permita  afisat 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

A treia colaborare dintre Brandtailors si Fabryo-Atlas Paints aduce un nou design pentru brand-ul Rost

sursa: www.smartfinancial.ro
Brandtailors a finalizat design-ul de brand pentru produsele Rost, din portofoliul Fabryo-Atlas Paints, liderul pietei de lacuri si vopsele decorative din Romania. Brand-ul Rost, cu o traditie de aproape 15 ani pe piată, beneficiază astfel de o nouă identitate vizuală si de o reimprospătare a graficii de ambalaj si de comunicare. Acesta este al treilea proiect dezvoltat de Brandtailors pentru Fabryo-Atlas Paints, după extensia brand-ului savana si rebranding-ul APLA.

Odată cu modificările de design introduse de echipa Brandtailors, vizibilitatea la raft a produselor Rost creste semnificativ. Logo-ul are un design mai prietenos, iar spirala de culori este vizibilă in intregime pe ambalaj si este folosită ca suport pentru ilustrarea texturii produselor, cu ajutorul unor culori mai intense decat in varianta grafică precedentă.

O ajustare care influentează pozitiv intentia de cumpărare a fost redesenarea etichetei de spate, care facilitează parcurgerea rapidă a informatiilor despre produs, chiar si in fata raftului, unde timpul, răbdarea si disponibilitatea cumpărătorului sunt destul de limitate. Folosirea post-it-urilor ca manieră grafică are potentialul de a se transforma intr-un asociator suplimentar al brand-ului, pe langă spirala de culori. Sub-brand-ul si denominatorul de produs au fost si ele rearanjate astfel incat acestea să fie mai vizibile pentru cumpărători la nivelul raftului.

„Proiectul Rost este unul dintre putinele proiecte «profilactice» din industria de branding din Romania. Echipa Fabryo-Atlas Paints a inteles foarte repede că Rost avea nevoie de aducerea in contemporaneitate a design-ului de brand si de o mai bună vizibilitate a produselor la raft. Actualizarea aspectului vine in contextul unei categorii care se manifestă destul de dinamic in ultimii ani, atat din punctul de vedere al lansărilor de produse, cat si ca efervescentă in design si comunicare la raft.” spune Andreea Florea, Managing Partner Brandtailors.

Agentia de consultantă si design de brand Brandtailors colaborează deja de 4 ani cu Fabryo-Atlas Paints si a mai dezvoltat pentru companie extensia de brand savana in categoria de produse pentru decorarea si protectia lemnului si rebranding-ul APLA.

„Viziunea creativă pe care am reusit să o avem asupra intregului portofoliu de brand-uri Fabryo-Atlas Paints ne permite să dezvoltăm impreună proiecte din ce in ce mai eficiente si mai de succes. Desi proiectele de branding sunt punctuale prin natura lor, relatia de lungă durată pe care am dezvoltat-o cu echipa Fabryo Atlas Paints se traduce printr-o intelegere profundă a categoriilor de produse, dar mai ales a particularitătilor de manifestare a fiecărui brand din portofoliul companiei.”, declara Melania Moisi, Creative Partner Brandtailors.

Compania Fabryo-Atlas Paints este orientată către dezvoltare si inovatie, utilizand datele de monitorizare a pietei pentru a lansa produse adaptate nevoilor pe care le descoperă in randul clientilor, orientare ce se reflectă si in strategia si tacticile de comunicare ale brand-urilor din portofoliu.

„În fiecare proiect ne propunem să dezvoltăm brand-uri sănătoase cu impact si vizibilitate pe termen lung in piată. De aceea dezvoltarea design-ului pentru extensia de brand savana si dezvoltarea brand-urilor APLA si Rost sunt rezultatele unor metodologii de branding complexe si atent documentate.”, spune Cristina Avram, Consumer Marketing Manager Fabryo-Atlas Paints.

În luna iunie, Fabryo-Atlas Paints si Brandtailors vor lansa impreună un nou proiect care marchează trecerea la un nou nivel de exigentă in adresarea solicitărilor pietei de vopsele decorative din Romania.

Brandtailors este compania de consultantă si design de brand care, in cei 10 ani de prezentă pe piata din Romania, a lansat aproape 200 de proiecte de branding si design, punandu-si amprenta asupra dezvoltării a peste 90 de brand-uri din 48 de industrii diferite.

Fabryo-Atlas Paints este liderul pietei de vopsele si tencuieli decorative din Romania. În urma fuziunii dintre Fabryo Corporation si Atlas Paints - compania desprinsă din Atlas Corporation la sfarsitul anului 2012 -, portofoliul Fabryo-Atlas Paints include produse comercializate sub mărcile savana, Apla INNENWEISS, ROST. Compania activează, de asemenea, pe segmentul produselor de termoizolare si hidroizolare. Fabryo-Atlas Paints detine o platformă de productie de vopsele, mortare si adezivi in Popesti-Leordeni si o alta de produse termoizolatoare in Tunari, Judetul Ilfov, si are, in urma fuziunii, aproximativ 440 de angajati.