A fost odata... computerul - e-book regional Toshiba, scris pe Facebook afaceri romania

etichete afaceri:
editare  dore  horeca  hol  liceenii  zgunea  misto  care  volatilita  finalizati  dependentilor  solutions  cauze  absolventii  ghent  splendida  romane  slawomir  initiata  lunare  cumulate  partiala  preschimba  regulamentele  sif3  lab  lujerului  5000  aceste  cabinetul 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

A fost odata... computerul - e-book regional Toshiba, scris pe Facebook

sursa: www.smartfinancial.ro
Toshiba, lider global in tehnologie, anuntă primul e-book regional, scris pe Facebook, creat pentru a celebra aniversarea a 25 de ani de la primul laptop disponibil pe piata globală. Cu această ocazie, Toshiba a lansat o invitatie către fanii prin intermediul paginilor regionale de Facebook să scrie despre prima experientă cu laptopul sau calculatorul.

Astfel a fost creat primul e-book regional, scris de 175 de autori din Romania, Bulgaria, Serbia, Croatia, Slovenia, Grecia si Israel. Cartea este acum disponibilă la adresa http://issuu.com/toshibaseei/docs/v2/once_upon_a_time.

Deborah Scharnhoop, Coordonator Marketing Toshiba, Sud-Estul Europei si Israel: “Am creat primul laptop pentru piata globală acum 25 de ani si astăzi putem spune că acel vis s-a tranformat in istorie. Experienta noastră in producerea laptopurilor ne permite să oferim gratuit utilizatorilor “Garantia orice-ar fi”. Continuăm să celebrăm aniversarea a 25 de ani prin crearea acestui e-book regional unic, scris de fanii nostri de pe Facebook din 7 tări. Astfel, fiecare utilizator a avut ocazia să ne spună povestea sa despre prima experientă cu laptopul sau calculatorul.”

Fără să se cunoască, utilizatori din cele 7 tari au răspuns invitatiei noastre si au scris pe paginile de Facebook ale Toshiba, impărtăsind propriile experiente si punand bazele unei aventuri colective. Sute de fani au transmis propriile amintiri, iar pe cele mai interesante le-am cules intr-un jurnal conturat cu mult umor si talent de utilizatori, membrii ai comunitătilor create in jurul Toshiba. 25 de povesti au fost selectate din fiecare tară de către un juriu local, iar autorii celor mai interesante trei povesti din fiecare tară vor fi recomensati cu produse Toshiba.

Toshiba Europe GmbH (TEG) este o filială detinută integral de Toshiba Corporation, Tokyo, o corporatie globală cu un istoric de peste 130 de ani. Toshiba este lider mondial si inovator in tehnologia de avangardă si inaltă clasă, un producător si marketer diversificat al produselor electrice si electronice care acoperă o gamă largă: de la sisteme informatice si de comunicatii, produse digitale de consum, aparate electronice si componente, sisteme energetice (inclusiv energia nucleară), sisteme industriale si de infrastructură socială si electrocasnice.

Cu sediul in Neuss, Germania, TEG este format din patru divizii: Computer Systems, Storage Device Products, Consumer Products si Electronic Systems Operations. Împreună, aceste divizii furnizează solutii intre care computere mobile de top, dar si alte produse si solutii mobile, cum ar fi HDD-uri, DVD-uri, LCD-uri, televizoare si echipamente electronice de birou. Ca sediu central pentru regiunea EMEA, TEG oferă suport si asistentă pentru filialele sale locale. Pentru mai multe informatii despre laptop-urile si accesoriile Toshiba, vizitati Centrul de Presă Toshiba: www.toshiba.eu/presslounge

Toshiba a fost fondată in anul 1875, iar astăzi detine o retea globală de peste 740 de companii, cu peste 204.000 de angajati, iar vanzările anuale mondiale depăsesc suma de 6,3 trillioane de yeni (68 miliarde USD).