80 de reparatori din retelele autorizate Dacia Renault Nissan implementeaza o solutie mobila de la Wizrom afaceri romania

etichete afaceri:
professional  asociere  coordonarea  inmanat  verii  simte  imbog  urmand  jysk  virtualization  amabilul  butufei  anihileaza  phd  diagnozei  incruci  dosinescu  securizate  debordanta  diagonala  aragazul  absolven  traditionala  mentorship  deocamdata  multivan  constanta  categoric  afisarilor  dorm 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

80 de reparatori din retelele autorizate Dacia Renault Nissan implementeaza o solutie mobila de la Wizrom

sursa: www.smartfinancial.ro
Cei 80 de reparatori autorizati din reteaua Dacia Renault Nissan care folosesc solutia de management al documentelor (DMS) eCars21 implementată de Wizrom Software vor obtine o crestere a eficientei operationale cu 50% datorită informatizării procedurilor de inspectie a vehiculelor intrate in service.

Noua aplicatie mobilă pentru eCars21, denumita Fisa Tur Vehicul / Certificat de Control (FTV/CC), permite reducerea considerabilă a duratei procedurii de inspectare a vehiculelor (completarea Fisei Tur Vehicul) la primirea in service prin utilizarea tabletelor conectate prin WiFi la DMS-ecars21, sistemul informatic al dealerilor. Mai mult, consilierii service si consilierii de piese de schimb pot genera vanzări de piese de schimb si accesorii mai usor datorită interactiunii mai bune cu posesorii de autovehicule si a completarii informatiilor din Certificatul de Control pe tabletă.

„Implementarea solutiei eCars21 de către Wizrom in reteaua noastră de reparatori ne-a imbunătătit capacitatea de previzionare a necesarului de piese de schimb, ceea ce a insemnat o scădere a costurilor cu stocurile si implicit rezultate de business mai bune. Primii reparatori au implementat această solutie incă din 2006, acum avem 80 care o folosesc”, a declarat Mircea Coman, sef departament experti - Directia Retea Renault Commercial Roumanie.

Implementarea aplicatiei mobile FTV/CC de către Wizrom a simplificat procedura de inspectare a vehiculelor la primirea in service astfel: dacă inainte operatorul reparatorului completa un formular in scris (Fisa Tur Vehicul) cu constatările inspectiei vizuale si cu observatiile clientului, iar apoi trebuia să transfere informatia in computer, acum această procedură (completarea FTV) are loc direct, in interfata deschisă pe o tabletă conectată prin WiFi la sistemul informatic. Rezultatul este si eficientă operatională si impresie plăcută pentru client.

„Am eliminat foarte multă hartie din acest proces si, mai ales, am redus la o treime durata inspectiei vizuale la preluarea autovehicului in service, ceea ce contează enorm pentru cresterea satisfactiei clientilor nostri. Toată implementarea a durat o singură zi, cu tot cu instruirea personalului, iar investitia are un grad de recuperare accelerat”, a declarat Costel Stroe, director executiv concesiune S.C. Amat Pitesti S.A., dealer Dacia Renault - unul dintre reparatorii care folosesc deja solutia mobila FTV pentru eCars21 implementată de Wizrom.

Potrivit studiilor efectuate la nivel global, dealerii care folosesc o astfel de solutie ajung la o crestere a veniturilor per autovehiculul servisat de 10%, in decurs de sase luni de la implementare. Concret, veniturile inregistrate per autovehiculul servisat au crescut cu 30 de euro, in medie.

„Este un bun exemplu de modalitate in care solutiile informatice implementate de Wizrom ajută la o eficientizare a costurilor operationale in scurt timp de la implementare. Noi furnizăm o gamă largă de astfel de solutii iar numărul clientilor care le solicită este in continuă crestere”, a declarat Adrian Bodomoiu, director general Wizrom Software.

Fondată in 1992, Wizrom Software este una dintre companiile de top din Romania furnizand solutii ERP, de eficientizare operatională (trafic si logistică), BI, CRM si multe altele. Cu un total de 3.546 de clienti activi si 32.000 de licente instalate la finele anului 2012, Wizrom este in măsură să ofere cel mai bun software pentru orice tip de companie: de la solutii relativ simple pentru IMM-uri, pană la solutii specializate pentru organizatii medii si mari ce activează in diferite verticale de piată precum vanzări engros si distributie, retail, productie, servicii, bănci, asigurări si auto.

Wizrom este un integrator de produse internationale de renume, furnizand servicii profesionale complete, inclusiv consultantă si expertiză in toate categoriile de business.

Wizrom Software si-a consolidat in ultimii ani prezenta si vizibilitatea la nivel regional, prin activitatea filialelor din Republica Moldova si Bulgaria, demararea de proiecte cu clienti multinationali in Serbia si Ungaria, precum si crearea unei retele locale de parteneri certificati. În 2012, cifra de afaceri a fost de 6,65 milioane euro, in crestere cu 8% fată de 2011.