8 branduri de inghetata aduse in Romania de Algida afaceri romania

etichete afaceri:
subsidiarele  dns  vizibilitatii  dintre  ascensiune  at  ieftin  exagerat  secretar  contrafacute  clovni  bcrro  incorporate  netlog  municipale  distributie  anticipativ  deco  eligibilitate  contest  cbre  derularii  efectelor  rus  masteranzii  incepute  tranzactiunare  subven  participante  nuclearelectrica 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

8 branduri de inghetata aduse in Romania de Algida

sursa: www.smartfinancial.ro
Algida a adus in Romania 8 branduri de ingheţată delicioasă, foarte cunoscute la nivel internaţional. Marca Algida aparţine Unilever, cel mai mare producător de ingheţată la nivel mondial, cu o cifră de afaceri anuală de 5 miliarde de euro.

Povestea Algida a inceput in 1950 in Italia si de atunci activează in peste 40 de ţări ca "Brandul Inimă", devenind cea mai iubită ingheţată din lume, lucru uşor de explicat atata timp cat filosofia din spatele său este aceea de a aduce o mică plăcere in viaţa tuturor, de a face oamenii fericiţi.

Marca Algida operează sub diferite nume, in pieţe diferite (Algida in Italia, Wall's in Marea Britanie şi Asia, Kibon in Brazilia, Langnese in Germania sau Ola in Olanda).

Algida crede că trăind intr-o lume foarte grăbită, in care totul se intamplă pe fugă, secretul unei vieţi armonioase este să ştii să iţi faci timp pentru mici bucurii, mici plăceri delicioase. Algida crede că orice zi fără plăcere e o zi pierdută.

Pentru a-ţi oferi momente de plăcere oriunde ai fi, gama Algida conţine atat ingheţate ce pot fi savurate in orice imprejurare, cat şi ingheţate la cutie pentru acasă.

Magnum este o delicioasă ingheţată de vanilie intr-un inveliş bogat de ciocolată crocantă. Big Milk are o textură fină, cremoasă şi pufoasă cu un conţinut si gust bogat de lapte. Viennetta oferă surpriza de a intalni in acelaşi gust valuri de ingheţată de vanilie şi delicioase foiţe de ciocolată crocantă. Creaţii sofisticate de ingheţată, inspirate din reţetele celor mai delicioase deserturi europene, au fost reunite pentru a-ţi oferi gama Carte D'OR.

Pentru copii a fost creat Kolorki care vine cu o intensă senzaţie de prospeţime in 15 variante surpriză, o loterie de fiecare dată cand deschizi ambalajul. Atat pentru cei mici cat şi pentru mari, Twister aduce gustul răcoritor, dulce-acrişor de lămaie verde ananas şi căpşuni, asortat cu ingheţată fină de vanilie.

Şi, cum combinaţia dintre bucăţele de ciocolată şi nuci, intr-un cornet fin şi delicios, este irezistibilă, a fost creată Cornetto. Pentru momentele tale de pauză a fost inventată gustarea hrănitoare şi delicioasă Cucciolone, din ingheţată straciatella, lapte proaspăt şi biscuiţi crocanţi