66% din romani pun accentul pe job in 2011, tinerele femei mai interesate de cariera comparativ cu barbatii afaceri romania

etichete afaceri:
ritmului  acum  atentiei  introduc  regaseasca  path  modelaj  intregalde  cativa  orientate  schimbarii  teritorii  reuni  carcasa  ascultatori  sofia  equity  skyteam  renunte  autorizarea  traderul  medicale  reglaje  seismologi  yrom  ajustari  just  tricouri  stangul  diminu 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

66% din romani pun accentul pe job in 2011, tinerele femei mai interesate de cariera comparativ cu barbatii

sursa: www.smartfinancial.ro
Anul 2011 este pentru majoritatea angajatilor romani anul in care se vor concentra cel mai mult pe job sau cariera. Ultimul sondaj efectuat pe BestJobs.ro a identificat care sunt prioritatile salariatilor in anul curent.

Aproape 66% dintre respondenti au declarat ca in acest an se vor concentra mai mult la viata profesionala sau cariera, comparat cu 4.58% dintre utilizatori care nu sunt anul acesta la fel de interesati de jobul sau cariera lor.

13.97% vor acorda aceeasi atentie jobului/carierei ca si in 2010, iar 15.56% nu sunt siguri inca de ceea ce le rezerva 2011 si vor lua decizii in functie de aceste evenimente.

La intrebarea "Vei acorda o mai mare prioritate jobului/carierei tale in 2011?", utilizatorii BestJobs au raspuns urmatoarele: Voi pune mai mult accentul pe job/cariera - 65.89%; Voi acorda aceeasi atentie jobului/carierei ca si anul trecut - 13.97%; Voi pune mai putin accentul pe job/cariera - 4.58%; Nu sunt sigur(a) - depinde ce se va intampla in 2011 - 15.56%.

Sondajul BestJobs.ro a fost efectuat la nivel national, in perioada 13-24 ianuarie 2011, pe un esantion de 3686 utilizatori. Conform studiului efectuat de BestJobs, cele mai preocupate de cariera anul acesta sunt persoanele cu studii postuniversitare.

Surpriza sondajului a aparut in cazul utilizatorilor din grupul de varsta 25-35 de ani, ce au decis ca anul acesta sa se concentreze mai putin pe job/cariera decat pana acum. Astfel, cei care au ales acest raspuns sunt in majoritate barbati: 61%, fata de femeile din acest interval de varsta, care au declarat ca vor pune mai mult accentul pe job/cariera in 2011.

Sondajul face parte dintr-o serie de sondaje BestJobs ce masoara opinia utilizatorilor intr-o varietate de subiecte legate de locul de munca, economie si cariera.