6 canale TV in limba maghiara la Orange TV afaceri romania

etichete afaceri:
extindere  bookeen  falsificate  indic  ma78gpm  romaneascamp;#259;  tulbura  documentatiilor  subzistenta  fabricii  merloni  sucursal  pastra  vizitatori  castigatori  malai  ofertant  eagle1065  realizatorul  indrepte  tehnologici  gigaweekend  directory  167  apelor  facilitat  comit  expresivitatea  dezvoltator  monta 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

6 canale TV in limba maghiara la Orange TV

sursa: www.smartfinancial.ro
Vorbitorii de limbă maghiară pot urmări sase canale unguresti la Orange TV: RTL Klub HD, RTL II, Film+, Cool, Muzsika si Fishing & Hunting.

Cele sase canale sunt incluse in optiunea suplimentară Hungarian HD. Pretul optiunii va fi de 1,5 EUR/lună si este disponibilă tuturor clientilor Orange TV. În plus, acestia vor beneficia de 6 luni gratuite, dacă vor alege activarea optiunii pentru o perioadă de 24 de luni.

Canalele acoperă o plajă largă de domenii de interes: stiri, filme, muzică, sport si hobby-uri precum pescuitul si vanătoarea.

„Dezvoltarea serviciului Orange TV este una dintre prioritătile acestui an. Am investit mult pentru a oferi un serviciu de calitate, care să ofere o experientă de vizionare mult imbunătătită. Ne dorim ca fiecare utilizator să găsească la Orange TV canalele, filmele si emisiunile care-l interesează, de aceea vom fi in continuare atenti la vocea clientilor si vom imbogăti periodic serviciul, pentru a le aduce continutul pe care-l caută.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange Romania.

Clientii Orange TV sunt primii care pot urmări canalul RTL Klub transmis in format HD. Este unul dintre cele mai urmărite posturi unguresti, care transmite stiri, emisiuni de sport, reality show si divertisment, seriale si filme de actiune.

RTL II este un canal axat pe divertisment si filme. Include seriale noi pentru toate varstele si filme in premieră, precum si productii proprii zilnice si săptămanale, in proportie de 20%.

Film+ este un canal dedicat filmelor de actiune, care transmite productii hollywoodiene renumite, dar si productii proprii.

Canalul Cool se adresează in principal unui segment mai tanăr de varstă si include seriale, filme si emisiuni de divertisment.

Muzsika TV se adresează iubitorilor de muzică retro, etno, pop, operă clasică si operetă. Transmite programe muzicale sustinute de cantăreti maghiari si străini, videoclipuri si emisiuni de divertisment.

Canalul Fishing & Hunting include foarte mult continut local, emisiuni productie proprie si documentare despre vanătoare, cu accent pe natură si pescuit pe conceptul „catch and release”.