52% dintre consumatorii belVita iau micul dejun zilnic, se arata intr-un sondaj online afaceri romania

etichete afaceri:
p50  vedetele  borlan  romania   timisoreana  curs  sturge  foods  seniorerp  carentele  alimentatii  baldini  pierzi  fifa  perfectionarea  sinca  verve  848  supply  intrand  formate  multe  competitiv  neglijate  experimenta  hanescu  conduce  dovedindu  esprit  paylogic 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

52% dintre consumatorii belVita iau micul dejun zilnic, se arata intr-un sondaj online

sursa: www.smartfinancial.ro
Conform unui sondaj realizat cu ajutorul fanilor belVita Start de pe pagina proprie de Facebook, 52% din cei care consumă biscuitii Belvita iau zilnic micul dejun. Sondajul face parte din campania derulată de Belvita pentru realizarea continutului cărtii - Mic Dejun 2.0, cu cel mai mare număr de autori din Romania.

La acest sondaj , realizat prin intermediul aplicatiei dedicate de pe pagina de Facebook a belVita Start au răspuns 795 de persoane. Dintre acestia, 52% dintre consumatorii belVita iau micul dejun zilnic, in timp ce alti 25% iau această masă de 4-5 ori pe săptămană.

72.2% din consumatorii care iau micul dejun mai putin de o dată pe săptămană sunt constienti de importanta acestei mese, insă declară că nu o pot lua in fiecare zi. Principalele motive sunt lipsa timpului (57.94%) si absenta senzatiei de foame in acea perioadă a zilei (38.10%), in timp ce 3.97% argumentează că le este suficientă o gustare mică (covrig, sărătele)

“Suntem incantati de numărul mare de consumatori belVita Start care au răspuns invitatiei de a participa la definirea culturii micului dejun prin contributiile lor la continutul cărtii Mic Dejun 2.0. Rezultatele obtinute ne arată că in prezent consumatorii din Romania sunt din ce in ce mai constienti de importanta primei mese a zilei si fac tot posibilul pentru a avea un regim alimentar echilibrat si sănătos” a declarat Maria Burnuz, Brand Manager Kraft Foods

Pe parcursul celor 4 săptămani dedicate culegerii de informatii de la consumatori, prin intermediul paginii de Facebook belVita Start fanii romani au postat 567 de retete proprii pentru mic dejun, definitii , asocieri neobisnuite pentru prima masă a zilei si au folosit aplicatiile dedicate de pe pagină pentru a vota retete de mic dejun sau a răspunde la sondajul despre obiceiurile de mic dejun ale romanilor.

Campania este urmată acum de etapa de validare a continutului, selectarea co-autorilor in baza criteriilor prezentate in regulamentul acesteia si lansarea oficială a cărtii Mic Dejun 2.0 in următoarea lună.

Mic Dejun 2.0 este un proiect demarat de belVita Start, singurii biscuti special creati pentru micul dejun de pe piata din Romania, care va avea ca rezultat final publicarea unei cărti despre cultura micului dejun. Aceasta va include retete, curiozităti si obiceiuri legate de prima masă a zilei, informatii nutritionale utile despre alimentele cele mai folosite la micul dejun si multe altele. Cartea este realizată prin contributiile aduse de către fanii de pe Facebook si cu sprijinul medicului nutritionist Corina Zugravu.

belVita Start sunt biscuiti deliciosi, crocanti, special creati pentru a fi parte a unui mic dejun echilibrat si sănătos. Fabricati din ingrediente atent selectionate, bogati in cereale, biscuitii Belvita Start sunt o sursa de fibre, vitamine si minerale. S-a demonstrat ca, atunci cand sunt consumati ca parte a unui mic dejun echilibrat, ei elibereaza treptat carbohidrati timp de 4 ore si te mentin in forma toata dimineata.

Kraft Foods Inc. (NYSE: KFT), cu sediul in Northfield, Ill., este o fortă globală in industria alimentară, cu un portofoliu de mărci fără egal, iubite de consumatori. Kraft Foods comercializează cu succes produse delicioase precum biscuiti, dulciuri, băuturi, branzeturi, mezeluri si semipreparate in aproximativ 170 de tări.

Compania a inregistrat in 2010 venituri de 49,2 miliarde de dolari, peste jumătate din această sumă provenind din afara Americii de Nord. 11 dintre mărcile simbol ale companiei - Cadbury, Jacobs, Kraft, LU, Maxwell House, Milka, Nabisco, Oreo, Oscar Mayer, Philadelphia si Trident - generează venituri de peste 1 miliard de dolari anual, iar 40 dintre mărcile sale sunt iubite de consumatori de peste un secol. Lider in inovatie, marketing, sănătate & wellness si dezvoltare durabilă, Kraft Foods este cotat la Dow Jones Industrial Average, Standard & Poor's 500, Dow Jones Sustainability Index si Ethibel Sustainability Index.

Kraft Foods este prezentă pe piata din Romania incepand cu anul 1994. Mărcile Kraft Foods din Romania sunt: Jacobs, Nova Brazilia, Milka, Poiana, Africana, LU Pepito, LU Pim`s, Barni, Oreo. Conform studiului de piată MEMRB, Kraft Foods detine pozitia numărul 1 pe piata de cafea si ciocolată in Romania si o pozitie importantă pe piata de biscuiti.