5 plinuri de carburant MOL cadou pentru fiecare Chevrolet cumparat cu finantare de la BRD Finance afaceri romania

etichete afaceri:
cat  diferita  reparatii  cadoul  allegro  crenvursti  recul  teste  vitalitate  remarcam  raportorului  gresite  finantari  scoat  ftv  identificat  alive  detinator  jeep  conectivitatea  mm  nederlandse  mykonos  liceelor  rapoartelor  pernod  tehnologiilor  sporit  solicitata  tulip 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

5 plinuri de carburant MOL cadou pentru fiecare Chevrolet cumparat cu finantare de la BRD Finance

sursa: www.smartfinancial.ro
5 plinuri de carburant MOL cadou este noua promotie lansata de BRD Finance pentru clientii care achizitioneaza prin credit un autoturism Chevrolet nou, in cadrul Programului de stimulare a innoirii parcului auto 2010, direct din reteaua nationala de show-room-uri Chevrolet, in perioada 01.07-30.11.2010.

Promotia se adresează tuturor clienţilor persoane fizice şi persoane fizice autorizate care semneaza un contract de credit auto BRD Finance (Credit Chevrolet), in scopul achiziţionării unui autoturism nou, in cadrul Programului Remat si depunand toate documentelor necesare obţinerii creditului direct la sediile dealer-ilor Chevrolet, conform procedurii de acceptare a finantatorului.

Creditul Chevrolet este configurat special pentru clientii acestei marci si presupune un avans minim de 20% (ce poate fi constituit din tichete valorice Remat). Pentru accesarea promotiei, clientii trebuie doar sa contracteze un credit de minimum 15 000 lei si sa achite ratele fara intarziere.

Clientii vor putea beneficia de bonus prin intermediul cardurilor de carburant MOL Green, emise de MOL Romania, primite imediat dupa achitarea primei rate. In termen de maximum 10 zile lucratoare de la data scadenta, BRD Finance alimenteaza cardurile clientilor cu 5 transe lunare egale in valoare individuala de 200 lei pentru fiecare dintre cele 5 plinuri de carburant, realizate numai in reteaua de benzinarii MOL.

Membra a Diviziei de Servicii Financiare Specializate din cadrul Groupe Societe Generale, divizie ce isi desfasoara activitatea la nivel international in 18 tari pe piata creditelor de consum, BRD Finance IFN SA este activa pe piata romaneasca din aprilie 2004, devenind rapid liderul pietei creditelor de consum. De-a lungul timpului, strategiile de dezvoltare au sustinut cresterea puternica a companiei si au determinat crearea si consolidarea de parteneriate cu firme importante din domenii precum: retail (Carrefour, Real), DIY (Praktiker, Dedeman), PVC (Aplast), IT&C, electronice si electrocasnice (Altex, Media Galaxy, Daniel, Rombiz, Diverta), mobila (Staer), auto (Renault, Dacia, Citroen), publicistica (Reader's Digest). Prezenta in apoximativ 6000 de magazine si avand in portofoliu circa 500.000 de clienti persoane fizice, BRD Finance administreaza o gama diversificata de produse si servicii financiare. Oferta include atat credite de consum, cat si carduri de credit, credite auto sau credite de nevoi personale.

MOL Plc este o companie multinationala integrata si independenta, activand in domeniul petrolului si gazelor, cu sediul central in Budapesta. Grupul MOL deruleaza operatiuni in EMEA si statele membre CIS, avand peste 34.000 de angajati in intreaga lume. MOL detine 5 rafinarii de mare complexitate in Ungaria, Slovacia, Croatia şi Italia, cu o capacitate de rafinare de 23,5 mtpa. Potrivit studiului mondial Wood Mackenzie, rafinariile MOL din Ungaria si Slovacia sunt cele mai eficiente din Europa. MOL are peste 1600 benzinarii in 10 tari din Europa. De asemenea, grupul opereaza o retea de conducte de gaze naturale de inalta presiune de peste 5500 km in Ungaria. MOL activeaza si in comercializarea si distributia de gaze naturale la nivel regional si a dezvoltat un depozit subteran de inmagazinare a gazelor naturale cu o capacitate mobila strategica de de 1,2 bcm si o capacitate comerciala de 0,7 bcm. In domeniul petrochimic este printre primii zece jucatori de pe piata europeana de polimeri. In Romania MOL deţine 126 de bezinarii.

Chevrolet este cea mai mare marcă internaţională a companiei General Motors, cu vanzări anuale de aproximativ 3,5 milioane de autovehicule in peste 130 ţări. Este a patra marcă auto ca mărime din lume in ceea ce priveşte vanzările şi, de asemenea, una dintre mărcile cu cea mai rapidă creştere la nivel internaţional. Chevrolet Europe oferă autovehicule practice şi economice cu un design atrăgător şi distinctiv şi un raport calitate preţ foarte avantajos. După relansarea mărcii in Europa in anul 2005, vanzările Chevrolet au crescut cu peste 100%, in 2008 fiind comercializate peste 500.000 de unităţi. În anul 2009, Chevrolet şi-a menţinut cota de piaţă in Europa la nivelul de 2,3 procente prin vanzarea a 426.000 de autovehicule. Chevrolet are o reţea de 2.900 de dealeri şi puncte de service in toată Europa.