400.000 de utilizatori online au urmarit competitia Siemens Amazing Race afaceri romania

etichete afaceri:
osteoporozei  eficientizarea  t3  breaks  cauzat  ordine  zboruri  inglobeaz  tuburi  hong  desfasurarii  concentra  latura  perisabile  departronic  caffe  capteaza  ringul  mixta  beteala  vederea  airsoftmegastore  solicită  davila  ema  geneva  velo  plasma  covorul  saxotrader 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

400.000 de utilizatori online au urmarit competitia Siemens Amazing Race

sursa: www.smartfinancial.ro
Prima competiţie romanească de tip “Amazing” Race lansată de Siemens Romania a atins o audienţă de 400.000 de utilizatori online, conform ZeList. Proiectul a avut loc in perioada 23 - 27 mai şi s-a desfăşurat exclusiv prin instrumente ce ţin de social media.

În cadrul celor 5 zile de competiţie, 3 echipe de bloggeri au parcurs un traseu de peste 1.700 de km prin 8 oraşe, in care au descoperit soluţii sustenabile de dezvoltare urbană implementate de compania Siemens in Romania.

“Conform monitorizării ZeList, in trei săptămani de campanie, peste 400.000 de utilizatori online i-au urmărit pe bloggerii inscrişi in competiţia Siemens “Amazing” Race. Principalul instrument de social media folosit a fost reţeaua de socializare Facebook, care a inregistrat o audienţă de 150.000 de persoane”, declară Dan Santimbreanu, Head of Corporate Communications, Siemens Romania.

Competiţia Siemens “Amazing” Race a fost urmărită şi in mediul offline prin intermediul transmisiunilor TV din ţară. Reportajele difuzate au fost urmărite cumulat de aproape 1 milion de telespectatori.

„Audienţa generală inregistrată de competiţia Siemens “Amazing” Race a depăşit aşteptările noastre iniţiale. Estimăm ca aproximativ 1,5 milioane de romani au luat contact cu soluţiile de dezvoltare sustenabilă din marile oraşe ale Romaniei, datorită acestui proiect inovator de social media”, a adăugat Dan Santimbreanu.

Caştigătorul intrecerii Siemens “Amazing” Race a fost Bobby Voicu, consultant in social media. Premiul intrecerii constă intr-o excursie la Copenhaga, cel mai verde “oraş” din Europa, conform primului Index Verde al Oraselor (European Green City Index), efectuat de Economist Intelligence Unit şi Siemens.

Studiul, unic din punctul de vedere al dezvoltării durabile, a fost realizat in 30 de oraşe din 30 de ţări europene şi a fost prezentat de Siemens in 2009 la Conferinţa ONU pentru Schimbări Climatice in Copenhaga.

Alături de Bobby Voicu, participanţi in competiţia Siemens “Amazing” Race au fost Alex Rădescu, blogger pe tehnologie, şi Nebuloasa (Oltea Zambori), blogger generalist.

Prin această campanie, Siemens şi-a propus să informeze publicul cu privire la existenţa soluţiilor de dezvoltare durabilă din marile oraşe din Romania implicandu-l efectiv şi in procesul de conştientizare a necesităţii adoptării acestora in viitor.

Siemens este cea mai mare companie din Romania care deţine soluţii inovatoare complete in urmatoărele trei sectoare: Industrie, Sănătate şi Energie. Cu o activitate de peste 100 de ani in Romania, Siemens are sediul central in Bucureşti, şi o prezenţă regională in Braşov, Cluj, Constanţa, Iaşi, Sibiu, Targu Mureş, Timişoara şi are peste 2.100 de angajaţi.