4 plinuri de carburant MOL, cadou pentru orice autoturism finantat prin BRD Finance afaceri romania

etichete afaceri:
castigam  knights  courage  regizor  kd  achizitiilor  profilele  suspendat  court  munchen  transport  intemediul  consultativa  titrati  inflama  trepideaza  vandute  reparatie  anticipam  online   biciu  bsb  competitiile  buchete  prelucr  verificare  optimi  merite  studiilor  angajatul 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

4 plinuri de carburant MOL, cadou pentru orice autoturism finantat prin BRD Finance

sursa: www.smartfinancial.ro
BRD Finance in parteneriat cu MOL Romania lanseaza promotia “4 Plinuri de Carburant Cadou” pentru orice autoturism achizitionat prin finantare BRD Finance in cadrul Programului de stimulare a innoirii parcului auto 2010 (15 martie - 30 noiembrie 2010), direct din reteaua nationala de show-room-uri partenere.

BRD Finance si MOL Romania continua politica de a le oferi clientilor solutii avantajoase atat in etapa de achizitie a autoturismului dorit, cat si ulterior, in faza de utilizare a acestuia in cele mai bune, comode si sigure conditii. Promotia “4 Plinuri de Carburant Cadou” se adresează tuturor clienţilor persoane fizice şi persoane fizice autorizate care semneaza un contract de credit auto BRD Finance (Credit Compact Remat sau Credit Premium Remat) in scopul achiziţionării unui autoturism nou prin programul de stimulare a innoirii parcului auto 2010, depunand toate documentelor necesare obţinerii creditului la sediul dealer-ilor parteneri BRD Finance, conform procedurii de acceptare a finantatorului.

Printre conditiile de eligibilitate pentru aceasta promotie se numara: o valoare a creditului de minimum 15.000 RON, pe o perioada de minimum 24 luni, in conditiile prezentarii a cel putin un tichet Remat si a achitarii ratei lunare pana la data scadenta.

Clientii vor putea beneficia de promotie prin intermediul cardurilor de carburant MOL Green, emise de MOL Romania, primite in momentul semnarii contractului de credit. In termen de maximum 10 zile lucratoare de la data scadenta, dar nu mai devreme de 10 zile lucratoare de la data achitarii ratei lunare a creditului auto, BRD Finance alimenteaza cardurile clientilor cu 4 transe lunare egale in valoare individuala de 200 lei pentru fiecare dintre cele 4 plinuri de carburant realizate numai in reteaua de benzinarii MOL.

Promotia lansata in colaborarea dintre BRD Finance si MOL Romania este comunicata prin intermediul afiselor, pliantelor si stickerelor din benzinariile MOL, cat si la sediul dealer-ilor parteneri special semnalizati inca de la intrarea in show-room.

Toate detaliile privind promotia “4 Plinuri de Carburant Cadou” se regasesc in Regulamentul promotiei postat pe site-urile www.brd.ro si www.molromania.ro si primit de catre clienti, in calitate de act aditional la contractul de credit.

Membra a Diviziei de Servicii Financiare Specializate din cadrul Groupe Societe Generale, BRD Finance IFN SA beneficiaza de o experienta internationala in peste 18 tari in acordarea creditelor de consum. Compania este activa pe piata romaneasca din aprilie 2004, devenind rapid liderul pietei creditelor de consum. De-a lungul timpului, strategiile de dezvoltare au sustinut cresterea puternica a companiei si au determinat crearea si consolidarea de parteneriate cu firme importante din domenii precum: retail (Carrefour, Real), DYI (Praktiker, Dedeman), PVC (Aplast), IT&C, electronice si electrocasnice (Daniel, Rombiz, Diverta), mobila (Staer), auto (Renault, Dacia, Citroen), publicistica (Reader's Digest). Prezenta in apoximativ 6000 de magazine si avand in portofoliu circa 500.000 de clienti persoane fizice, BRD Finance administreaza o gama diversificata de produse si servicii financiare. Oferta include atat credite de consum, cat si carduri de credit, credite auto sau credite de nevoi personale.

MOL Plc este o companie multinationala integrata si independenta, activand in domeniul petrolului si gazelor, cu sediul central in Budapesta. Grupul MOL deruleaza operatiuni in EMEA si statele membre CIS, avand peste 34.000 de angajati in intreaga lume. MOL detine 5 rafinarii de mare complexitate in Ungaria, Slovacia, Croatia şi Italia, cu o capacitate de rafinare de 23,5 mtpa. Potrivit studiului mondial Wood Mackenzie, rafinariile MOL din Ungaria si Slovacia sunt cele mai eficiente din Europa. MOL are peste 1600 benzinarii in 10 tari din Europa. De asemenea, grupul opereaza o retea de conducte de gaze naturale de inalta presiune de peste 5500 km in Ungaria. MOL activeaza si in comercializarea si distributia de gaze naturale la nivel regional si a dezvoltat un depozit subteran de inmagazinare a gazelor naturale cu o capacitate mobila strategica de de 1,2 bcm si o capacitate comerciala de 0,7 bcm. In domeniul petrochimic este printre primii zece jucatori de pe piata europeana de polimeri. In Romania MOL deţine 126 de bezinarii.