4 comedianti de stand-up in campania Colindatorii pentru Timisoreana, semnata de GreenPixel afaceri romania

etichete afaceri:
aragaze  erp  participan  xtm  manageri  asemenea  s9110  developer  cc  bihor  zonali  growers  incantat  gainilor  dans  distribuita  baldini  finantari  microfinantare  ialomi  centrala  simplifice  dan  125coca  apela  superb  colective  nominalizarea  semestru  auriu 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

4 comedianti de stand-up in campania Colindatorii pentru Timisoreana, semnata de GreenPixel

sursa: www.smartfinancial.ro
Traditiile romanesti de sărbători sunt re-interpretate intr-o formă modernă si amuzantă, in campania digitală realizată integral de agentia GreenPixel pentru Timisoreana.

Sub sloganul “La traditii vechi, colindători noi”, campania propune un răspuns inedit la brief-ul Timisoreana pentru o comunicare de traditii de sărbători cu specific regional. Comediantii de stand-up Dan Badea, Sorin Parcălab, Cosmin Nedelcu si Cătălin Bordea interpretează cate un personaj reprezentativ pentru o zonă a Romaniei, capitalizand pe stereotipurile cu care toti suntem obisnuiti.


Campania este construită ca o experientă in 3 episoade, integrate intr-o aplicatie Facebook prin care utilizatorii pot personaliza (prin augmented video) urările făcute de cei 4 artisti, inainte de a le trimite prietenilor. Utilizatorii descoperă intreaga poveste prin intermediul a 7 filme distribuite prin aplicatie si mai multe canale (Youtube, Trilulilu etc).


“Ne-am propus să oferim o poveste, un joc si o bucurie de sărbători. De aceea, am aplicat o serie de principii de gamification in campanie, dezvăluind intreg continutul exclusiv pe măsură ce utilizatorii completează experienta” a declarat Marius Deak, fondatorul si directorul de strategie GreenPixel.

“Cu această campanie, Timisoreana duce discursul traditiilor romanesti intr-o zonă nouă, mai amuzantă si modernă, păstrand in acelasi timp valorile de bază ale brandului. Astfel, ne propunem să fim parte integrantă din traditionalele urări de sărbători ale consumatorilor nostri” a declarat Mihai Păduraru, Digital Specialist Timisoreana.

Chiar din primele 48 de ore ale lansării campaniei, atat povestea cat si urările s-au s-au propagat viral, aplicatia strangand peste 7,000 de noi fani pe Facebook si peste 7.000 de vizualizări ale primului episod doar pe canalul de Youtube.


Echipa implicată in proiect este compusă din: Marius Deak, Raluca Isipciuc, Alexandru Ionescu, Bogdan Dinu, Eliza Cotabită, Mirel Cumpănas si Oana Subtirică (din partea GreenPixel) si Cristina Gherman, Mihai Păduraru si Marius Vechiu (din partea Timisoreana).

GreenPixel este una dintre cele mai vechi si respectate agentii de digital marketing din Romania, fondată in 1999 de către Marius Deak sub sloganul “Rezultatele contează”. Pe parcursul celor aproape 14 ani de activitate, agentia a ramas constantă in identitate si filosofie, reflectand aceste valori in cele peste 300 de proiecte realizate pentru: Connex/Vodafone, Ursus Breweries, Tarom, Banca Romanească, FashionDays, Sanoma Hearst, Romtelecom, Rompetrol, Unicef, Ringier, ING, Fabryo, Pepsi, Unilever si multi altii.

Cu un portofoliu impresionant de proiecte de referintă pentru mediul online romanesc si un palmares de premii locale si internationale (care includ de 3 ori titlul de agentia anului si alte peste 40 de recunoasteri pentru proiectele derulate), GreenPixel isi propune să continue să livreze rezultate si să isi consolideze pozitia pe piată.

Fabricată incă de la 1718, berea Timisoreana aduce cu sine experienta si traditia maestrilor berari ce si-au lăsat amprenta peste ani. Timisoreana s-a născut in cea mai veche fabrică de bere din Romania, fiind atestată printr-un act petitionar al magistratului orasului Timisoara, care datează din 1 ianuarie 1718.

De-a lungul timpului, gustul său inconfundabil a fost recunoscut de specialisti - distinctii foarte vechi atestă acest lucru: bronz la expozitia din Budapesta (1855), argint la expozitia din Timisoara (1891) sau Grand Prix-ul expozitiei din 1908.

În ultimii ani, Timisoreana a fost premiată cu aur si distinctia Champion Lager Trophy in 2007 si cu argint in 2008 la Australian International Beer Awards, al 2-lea concurs ca importantă din lumea berii, iar la World Beer Championship in Statele Unite, a primit medaliile de argint (2007 si 2008).

Ursus Breweries, parte agrupului SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din Romania. Mărcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd's, Stejar si Pilsner Urquell.

SABMiller plc este unul dintre liderii mondiali in productia de bere, cu un portofoliu ce include peste 200 mărci si aproximativ 70,000 de angajati in peste 75 de tări. Portofoliul grupului include mărci globale ca Pilsner Urquell, Peroni NastroAzzurro, Miller Genuine Draft si Grolsch, precum si marci locale importante ca Aguila (Colombia), Castle (South Africa), Miller Lite (USA), Snow (China), Victoria Bitter (Australia) si Tyskie (Poland). SABMiller are de asemenea un segment in crestere de băuturi răcoritoare si este una dintre cele mai mari companii din lume care imbuteliază produse Coca-Cola.