334 de angajati Ursus Breweries au ecologizat zone riverane resurselor de apa afaceri romania

etichete afaceri:
malibu  microstrategy  piigs  afisare  valley  bilantului  receptiv  guvernatorului  confrunte  blocurilor  gamerilor  rose  alese  japonia  elvis  cuba  hex  configur  cebline  live   importa  medalia  sentinet  entitati  beneficiu  boardului  retailerilor  haine  tramvai  comisoanele 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

334 de angajati Ursus Breweries au ecologizat zone riverane resurselor de apa

sursa: www.smartfinancial.ro
Ursus Breweries continuă parteneriatul cu Let's Do It, Romania si in 2014, urmărind noile directii strategice de dezvoltare durabilă, ca parte din programul global „Prosper”. Pentru al cincelea an consecutiv, 334 de angajati Ursus Breweries din Bucuresti, Timisoara, Buzău, Brasov si Cluj-Napoca, s-au implicat in ecologizarea zonelor din jurul apelor, participand activ la protejarea resurselor de apă, parte din ecosistemele locale, utilizate in comun de comunitătile locale si in activitătile companiei.

În acest an, compania a intampinat cu entuziasm proiectul de ecologizare Let's Do It, Danube!, menit să asigure un context favorabil dezvoltării sustenabile a comunitătilor din judetele dunărene, prin curătarea malurilor Dunării. Pe 27 septembrie, Ursus Breweries a continuat initiativa din acest an de ecologizare a zonelor riverane altor resurse de apă locale, prin implicarea directă a angajatilor simultan in cele 5 comunităti locale in care derulează operatiuni.

Apa este o resursă vitală pentru comunităti, iar Ursus Breweries recunoaste importanta unor surse de apă curate pe care le utilizează in comun si impreună cu comunitătile locale. Peste 330 de berari din Bucuresti, Timisoara, Buzău, Brasov si Cluj-Napoca au participat la curătarea zonelor din apropierea resurselor de apă din comunitătile in care Ursus Breweries activează, colectand un număr estimativ de 1.100 de saci de deseuri.

”Prosperitatea unei comunităti depinde si de modul in care companiile si angajatii acestora inteleg să se implice activ in toate aspectele importante din viata unei comunităti. Apa curată este o resursă vitală pentru comunităti si este la fel de importantă si pentru noi in procesul de productie al berii. Asigurarea unor surse de apă curată pentru comunităti si reducerea cantitătii de apă utilizată in producerea berii sunt doar două dintre noile noastre obiective ambitioase de dezvoltare durabilă din cadrul programul „Prosper”. Ne implicăm pentru că ne dorim să trăim intr-un mediu curat, pe care să il păstrăm si pentru generatiile viitoare”, a declarat Robert Uzună, Corporate Affairs Director Ursus Breweries.

Partener incă de la prima editie Let's Do It, Romania din 2010, Ursus Breweries a continuat traditia de a contribui activ la protejarea mediului si a apelor. Consolidandu-si dezvoltarea in directia sustenabilitătii, compania a mobilizat de-a lungul celor cinci ani peste 1.500 de angajati voluntari care au adunat, doar in ultimii 2 ani, peste 3.000 de saci de deseuri.

Prin parteneriatul construit in timp cu Let's Do It, Romania, Ursus Breweries doreste să aibă o contributie pozitivă in comunitătile locale, oferind angajatilor săi ocazia să fie parte integrantă din identificarea de solutii pentru problemele de mediu cu care se confruntă societatea de astăzi. Astfel, Ursus Breweries isi continuă implicarea in actiuni de responsabilitate socială, in linie cu noile directii strategice de dezvoltare durabilă care sustin o crestere sustenabilă pe viitor.