33 milioane de euro, tranzactionati in 2014 prin platforma de e-commerce Teamshare afaceri romania

etichete afaceri:
family  communication  finicredito  digitala  honda  feminin   oricarui  constructori  valori  nervii  schrotter  cercetatorii  fotocopie  candidaturile  figo  cunescu  refinanteaza  skill  concentrare  serbanescu  oslo  contractor  reconfirmati  perspectiv  precizarilor  bratislava  ultrabook  camelia  structurata  metafora 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

33 milioane de euro, tranzactionati in 2014 prin platforma de e-commerce Teamshare

sursa: www.smartfinancial.ro
Valoarea totală a tranzactiilor realizate prin aplicatiile de e-commerce bazate pe platforma integrată Teamshare a depăsit, in 2014, suma de 33 milioane de euro. La nivelul primului trimestru al acestui an, volumele tranzactionate prin Teamshare de către clientii care folosesc aceste solutii de comert online au inregistrat o crestere de circa 30% fată de aceeasi perioadă a anului trecut.

Teamshare reprezintă o solutie completă si integrată de comert electronic, care se adresează atat producătorilor, importatorilor si distribuitorilor de produse, cat si magazinelor online. Platforma Teamshare, dezvoltată de Entelion Software, companie cu capital 100% autohton, include un sistem complet de comert electronic care comunică cu celelalte aplicatii folosite de clienti, precum cele de contabilitate, gestiune stocuri si facturare, plăti online si portaluri tip marketplace.

Odată cu integrarea tuturor acestor sisteme, intregul proces prin care o companie preia comanda unui client este automatizat. Datele sunt comunicate direct intre aplicatii in timp real, fără a fi nevoie de interventie umană, fapt ce elimină timpii de procesare a unei comenzi. La randul său, site-ul va afisa in timp real orice modificare operată in sistemul de gestiune, precum disponibilitatea stocului sau schimbări de pret.

“Clientii nostri au inteles deja beneficiile integrării si isi incurajează la randul lor propriii clienti să plaseze comenzile prin platforma Teamshare, in locul metodelor traditionale precum comanda prin telefon sau email. Automatizarea tuturor acestor fluxuri de date permite desfăsurarea optimă a proceselor de vanzare chiar si atunci cand există fluctuatii sezoniere semnificative, cu varfuri mari de comenzi. Chiar dacă primeste zilnic o singură comandă sau o mie, o companie care si-a integrat site-ul de comert electronic cu sistemele interne de gestiune poate fi sigură că toate vor fi procesate in cel mai scurt timp si la costuri mici”, spune Marius Panait, Managing Partner Entelion Software.

Platforma se adresează in principal companiilor tip business to business, care reprezintă 80% dintre clientii Teamshare. Cele mai solicitate servicii sunt site-urile integrate atat cu sistemele de gestiune ale clientilor, cat si cu marketplace-urile. Compania a implementat peste 200 de site-uri si aplicatii online integrate cu succes, printre care www.magazinuldebiciclete.ro, shop.miele.ro, www.temad.ro, sau distribuitorul francez de filtre de aer auto www.filtreautobmc.fr.

Pentru acest an, Teamshare si-a propus o crestere a veniturilor cu 30%, generată atat de proiecte implementate in Romania cat si in tări din Uniunea Europeană, in special pentru clienti din zona distributiei de produse. Compania isi propune să atragă in 2015 peste 30 de noi clienti medii si mari, pentru care să implementeze cel putin 40 de magazine online integrate complet.

Teamshare este o platformă de e-commerce integrată cu sisteme de contabilitate si gestiune ERP, care se adresează atat clientilor business to business cat si business to consumer. Platforma este folosită in prezent de peste 200 de clienti din Romania si tări ca Marea Britanie, Franta, Austria sau Rusia. Teamshare este dezvoltată de Entelion Software, companie cu capital 100% autohton, prezentă pe piata din Romania din 2003.