33% crestere a cifrei de afaceri a Barrier in 2015 afaceri romania

etichete afaceri:
engagement  periferice  gasim  boucher  sati  inna  considerau  intenet  flagship  225  iot  stanca  violonistul  balcanilor  gazdui  templus  dormitor  tsolas  dutch  starurile  nedrept  4500  treia  furnizorul  sarcin  sport  aprinse  malaele  dubrovnik  tele 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

33% crestere a cifrei de afaceri a Barrier in 2015

sursa: www.smartfinancial.ro
Compania Electric Plus, detinătorul brandului Barrier, liderul national in productia de tamplărie termoizolantă din PVC, confirmă strategia de dezvoltare si incheie anul 2015 cu o cifră de afaceri de 20 de milioane de euro, in crestere cu 33% fată de exercitiul financiar 2014, cand rezultatul a fost de 15 milioane de euro.

Cresterea cifrei de afaceri a fost sustinută de investitiile derulate in cadrul companiei anul trecut, atat in capacitătile de productie, cat si in dezvoltarea retelei de magazine in franciză. În anul 2015, a fost modernizată hala de productie usi sectionale rezidentiale si industriale, astfel incat Barrier să ofere o gamă cat mai diversă de produse. În plus, s-au mai făcut investitii pentru perfectionarea continuă a tuturor angajatilor companiei in cadrul Academiei Barrier, unde acestia sunt instruiti in cele mai noi tehnici din domeniu.

Totodată, anul trecut, eforturile reprezentantilor companiei s-au indreptat si către dezvoltarea retelei de francize, la nivel national. Barrier detine in acest moment o retea de 20 de magazine in franciză in toată tara si isi propune să ajungă la un număr cat mai mare de asemenea unităti specializate pe intreg teritoriul Romaniei. În afara dezvoltării retelei de magazine in franciză, compania are si peste 300 de colaboratori in toate judetele, prin care se comercializează produsele Barrier.

„Ne-am propus să ajungem unul dintre brandurile preferate de clienti, atat pentru calitatea produselor oferite, cat si pentru consultanta specializată oferită de vanzătorii din magazinele Barrier. În acest an, vom continua investitiile sustinute in capacitătile de productie si vom lansa noi produse si servicii care să multumească toate categoriile de clienti. Avand in vedere toate eforturile noastre, estimăm că in acest an cifra de afaceri va creste cu peste 30%”, a spus Adrian Garmacea, director general al companiei producătoare, Barrier.

Focusul companiei pentru 2016 se indreaptă spre cresterea retelei de magazine in franciză, continuand dezvoltarea acesteia, prin deschiderea a 25 de showroom-uri in Romania. Un alt element de diferentiere al companiei este continua perfectionare a personalului, atat cel implicat in activitatea de productie, cat si angajatii din magazine.

”În acest an, ne vom indrepta atentia tot mai mult si spre pietele de export pe care activăm. Ne dorim consolidarea acestora si intărirea prezentei noastre in pietele respective, dar si explorarea de noi oportunităti. În acest moment, 20% dintre produsele noastre sunt destinate exporturilor si ne dorim cresterea activitătii Barrier pe respectivele piete”, a mai spus Adrian Garmacea.

Compania are un portofoliu vast de produse din care fac parte ferestrele, usile rezidentiale si industriale, usi de garaj si rulouri si detine cele mai moderne linii de fabricatie de la Rotox.

Brandul Barrier este produs de către compania Electric Plus din Bacău, primul atelier de productie fiind infiintat in anul 2003. În prezent, produsele Barrier sunt fabricate in cel mai modern centru de productie din tară, in care lucrează peste 600 de persoane si care are o capacitate de 700 de ferestre/zi. Produsele Barrier sunt disponibile atat pe piata din Romania, cat si in Italia, Franta, Belgia, Marea Britanie sau Germania.