290.000 de elevi din aproximativ 760 de scoli din 16 orase au fost invitati de Carrefour sa deseneze afaceri romania

etichete afaceri:
pana  moderata  g105m  abonarea  iiruc  farmacii  piele  cehiei  mizeaz  velo  connect  maturitatii  nefericire  peco  6605  imbogatit  planurile  seduce  malta   theatre  inaltime  notarilor  internetbankingro  sase  lindstrom  poluare  cumparari  nicoleta  urmatorii  gravat 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

290.000 de elevi din aproximativ 760 de scoli din 16 orase au fost invitati de Carrefour sa deseneze

sursa: www.smartfinancial.ro
Se apropie Pastele si Carrefour a pregatit din nou mii de cadouri, de aceasta data, pentru elevii talentati din clasele I-VIII din Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Constanta, Cluj, Iasi, Braila, Focsani, Suceava, Oradea, Buzau, Sibiu, Arad, Drobeta si Botosani, care au desenat in cadrul Concursului de desene Carrefour, editia Pasti 2012.

Premiile cele mai mari, la care au visat toti copiii, cele 16 excursii la Disneyland sunt oferite de Carrefour Romania, PEPSI, Procter&Gamble si Philips si impartite in fiecare oras in care exista un hypermarket Carrefour. Astfel 16 elevi talentati si norocosi se vor distra timp de un weekend, impreuna cu familiile lor la Disneyland Paris, alaturi de personajele din desenele animate preferate, bucurandu-se de diferitele jocuri si spectacole, special organizate pentru ei.

La aceasta editie, elevii au fost invitati sa-si foloseasca imaginatia desenand pe plansele distribuite in toate scolile participante la actiune, conform temei “Iepurasul Carrefour premiaza copiii talentati!”. Desenele micilor artisti vor putea fi admirate in cadrul expozitiilor din cele 25 de hypermarketuri Carrefour pana la sfarsitul lunii aprilie.

La concurs au participat aproximativ 290.000 elevi, clasele I-VIII, de la 760 de scoli care au primit planse in cele 16 orase.

Marile premii sunt :

Premiul I - 16 excursii de un week-end, pentru castigatori si familiile lor (2 copii si 2 adulti) la Disneyland Resort Paris, oferite de Carrefour, Pepsi, Procter&Gamble, Philips si impartite in fiecare oras unde exista un hipermarket Carrefour

Premiul II - 16 sisteme informatice, oferite de Carrefour

Premiul III - 25 biciclete oferite de Eurosport DHS

Mentiuni clasele V-VIII - 25 DVD player-e, oferite de Carrefour

Mentiuni clasele I-IV - 25 de MP3 player-e oferite de Eurosport DHS

Mentiuni speciale - 160 cupoane de cumparaturi Carrefour in valoare de 100 lei oferite de Carrefour.

Premii de participare: peste 10.000 de produse vor fi oferite ca premii de participare elevilor din clasele castigatoare.

Premiile sunt oferite de Carrefour si partenerii sai: Pepsi, Procter&Gamble, Philips, Eurosport DHS, , Apollo Mod, Noriel, Beiersdorf cu brandul Nivea, Colgate, Parmalat, Astra Plus, Top Office, Henkel, RTC, Stabilo, Kores, Pentel.

“Ne bucuram ca si la aceasta editie copii au desenat foarte frumos si ne-au impodobit magazinele cu lucrarile lor, pe care le vom expune pana la sfarsitul lunii aprilie. Este o actiune educativa foarte draga noua si pentru a-i recompensa, Iepurasul le va aduce de la Carrefour excursii la Disneyland si mii de alte premii. Le multumim copiilor pentru participare si le uram “Paste fericit!”, alaturi de cei dragi lor!” - Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour Romania.