271.000 de elevi din aproximativ 600 de scoli din 16 orase au fost invitati de Carrefour sa deseneze afaceri romania

etichete afaceri:
antrenarea  telesis  etalon  rafturi  stil  suspiciunea  colierul  responsabile  biologii  farmexim  welcome  explicite  eit  incercau  economisti  comisie  q1  studiile  încotrocriza  obisnuieste  amoniac  realizeaza  paduri  oricand  revizuite  plaseaza  participanta  websiteuri  coordonare  onoare 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

271.000 de elevi din aproximativ 600 de scoli din 16 orase au fost invitati de Carrefour sa deseneze

sursa: www.smartfinancial.ro
Carrefour Romania premiază copiii talentati din clasele 0-VIII, participanti in cadrul Concursului de desene Paste 2014, ajuns deja la a XXV-a editie. Concursul este asteptat an de an de către elevii si cadrele didactice din cele 16 orase in care Carrefour este prezent cu cel putin un hipermarket: Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati , Cluj, Brăila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzău, Drobeta si Botosani.

Premiul intai, constand in cele 16 excursii la Disneyland, sunt oferite de Carrefour Romania si P&G si sunt impărtite in fiecare oras participant la concurs. Astfel, 16 elevi talentati si norocosi se vor distra timp de un weekend impreună cu familiile lor la Disneyland Paris, alături de personajele din desenele animate preferate.

În cadrul concursului, elevii au fost invitati să-si folosească imaginatia desenand pe plansele distribuite in toate scolile participante la actiune, conform temei „Primăvara prinde culoare la Carrefour!”. Desenele micilor artisti vor putea fi admirate in cadrul expozitiilor din cele 25 de hipermarketuri Carrefour pană pe data de 9 mai 2014.

„Ne bucurăm să continuăm traditia acestui concurs si să premiem eforturile micilor artisti care ne uimesc de la an la an cu creatiile lor. Vă asteptăm si pe dumneavoastră in hipermarketurile noastre din intreaga tară pentru a admira desenele copiilor. ” a declarat Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour Romania.

La concurs au participat aproximativ 271.000 elevi, clasele 0-VIII, de la 598 de scoli care au primit planse in cele 16 orase.

Premiul I - 16 excursii de un weekend, pentru castigători si familiile lor (2 copii si 2 adulti) la Disneyland Resort Paris, oferite de Carrefour si P&G si impărtite in fiecare oras unde există un hipermarket Carrefour;

Premiul II - 16 laptopuri, oferite de Carrefour;

Premiul III - 25 biciclete oferite de Eurosport DHS;

Mentiuni clasele V-VIII - 25 Tablete, oferite de E-BODA;

Mentiuni clasele 0-IV - 25 de MP4 player-e oferite de Carrefour;

Mentiuni speciale - 160 cupoane de cumpărături Carrefour in valoare de 100 lei oferite de Carrefour.

Premii de participare vor fi oferite elevilor din clasele castigătoare. Premiile sunt oferite de Carrefour si partenerii săi: Colgate-Palmolive, Nestle, Beiersdorf Romania prin brandul Nivea, RTC Proffice Experience, Savcom, Apollo Mod Distribution, Kandia, Tymbark.