2600 de persoane au vizitat HIFIarena 2007 afaceri romania

etichete afaceri:
550  practicile  promovau  ilarion  calculeaza  usurand  3play  irlandezi  vieti  deschise  bluepoint  board  florica  ezonomics  optex  intalnesc  creek  typhoon  motivarea  sif3  miliard  laolalta  parcare  recurgem  umana  chip  calciu  minciuna  kogalniceanu  simbolul 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

2600 de persoane au vizitat HIFIarena 2007

sursa: www.smartfinancial.ro
A 5-a editie HIFIarena, care a avut loc in perioada 15 - 18 noiembrie la Phoenicia Grand Hotel, a inregistrat 2.600 de vizitatori. Conform unui sondaj realizat de organizatori in perioada expozitiei, 80% dintre vizitatori au declarat ca intentioneaza sa achizitioneze produse dintre cele prezentate la HIFIarena 2007.

"Am reusit si in acest an sa reunim la HIFIarena cei mai importanti jucatori de pe piata de profil din Romania si cele mai noi solutii audio si video de inalta fidelitate, in valoare totala de peste 1.200.000 euro. Ne-am bucurat de prezenta unui numar mare de vizitatori pasionati de muzica si, deopotriva, de interesul crescand al celor care doresc sa achizitioneze solutii hi-fi audio si video pentru intreaga casa".

"Produsele prezentate in premiera in Romania - precum incintele acustice Boesendorfer, tehnologia Blu-ray, televizorul Bang & Olufsen care se orienteaza in functie de utilizator, proiectorul cu cea mai mica distanta de proiectie prezentat de MGT Educational si multe altele - au reprezentat punctele de atractie ale editiei", a declarat Sorina Muresan, Director General EXPOTEK.

Cele 26 de camere de hotel transformate in studiouri de auditii si vizionari au gazduit timp de patru zile, pe o suprafata de 730 de metri patrati, echipamente si accesorii hi-fi a peste 120 de marci de prestigiu.

EXPOTEK, firma specializata in organizarea de expozitii si conferinte, are o experienta de peste 16 ani in domenii precum: tehnologia informatiei si comunicatiilor, echipamente foto si tehnologia de prelucrare a imaginii, multimedia, echipamente hi-fi si home entertainment, industria auto.

EXPOTEK este lider in organizarea de evenimente in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor, datorita succesului organizarii la Bucuresti a expozitiei si conferintei internationale CERF - Computers and Electronics Romanian Fair, anul acesta la a 16-a editie.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©