250 euro pentru Ziua Femeii in Istanbul, Roma sau Praga afaceri romania

etichete afaceri:
galleria  tipurilor  italiana  bulze  dsv  selectionati  eur  directii  africii  profunzime  regandit  renuntam  lichidul  lacrima  6000  preocupa  vtm  savitar  modernizat  zumziro  femeii  hellmann  axele  clabucet  popularizate  horv  folosesc  autoshow  apreciati  epica 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

250 euro pentru Ziua Femeii in Istanbul, Roma sau Praga

sursa: www.smartfinancial.ro
Turistii romani care vor să petreacă alături de femeile speciale din viata lor un weekend in afara tării, pe 7-8 martie, aleg destinatii europene de city break, cu Istanbul, Roma si Praga in top, pe care plătesc circa 250 euro de persoană, buget ce acoperă biletele de avion si servicii de cazare cu mic dejun inclus la un hotel de 4 stele, potrivit Paravion.ro, una dintre cele mai importante agentii de turism 100% online din Romania.

Conform datelor Paravion.ro, cele mai cumpărate destinatii pentru weekendul 7 - 8 martie sunt, pană acum, orase europene, cu Istanbul, Roma si Praga in top, urmate de Viena si Paris. Cei care optează pentru un city break cheltuiesc, in medie, 250 euro de persoană pentru un pachet complet care acoperă biletul de avion dus - intors cu toate taxele incluse si cazarea pentru două nopti la un hotel de patru stele, cu micul dejun inclus.

„City break-urile sunt din ce in ce mai accesibile si devin, de la an la an, cadourile preferate de romani pentru ocazii si zile speciale, fie că vorbim de Ziua Îndrăgostitilor, Dragobete sau Ziua Femeii. Dacă au norocul să le prindă si in weekend, cum s-a intamplat anul acesta, chiar este cadoul perfect, de la costul accesibil, pană la surpriza destinatiei”, declară Remus Visan, Managing Director Paravion.ro.

Potrivit acestuia, cei care preferă să isi organizeze singuri mini-vacanta de 7-8 Martie pot profita de ofertele companiilor aeriene, care pun in vanzare bilete accesibile către destinatii de top. De exemplu, media pentru un bilet dus - intors la Istanbul este de 150 euro, cu taxe incluse, către Roma costă 180 euro cu taxe incluse, iar spre Viena, biletul de avion costă, in medie, 198 euro, cu taxe incluse.

Paravion.ro este primul operator de turism 100% online din Romania si oferă servicii precum rezervări de bilete de avion, vacante, inchirieri auto si hotel. Site-ul dispune de un Call Center 24/24 si de solutii de sigurantă dezvoltate de către PayU. În 2013, Paravion.ro a lansat aplicatia pentru mobil Paravion powered by Vodafone, prin care utilizatorii isi pot rezerva si plăti zborurile cu avionul direct prin intermediul telefonului mobil.