2 scenarii de desene animate din cadrul concursului Telekom iti animeaza povestea pe Nickelodeon vor fi transmise la TV afaceri romania

etichete afaceri:
beneficiul  abordam  pepermint  iisus  mangement  jilava  eureka  q1  lowe  bergamo  gealan  bacania  lin  aduc  comunication  memorandumului  taxa  durat  palla  urmand  distribuitori  grow  159  futures  usd/jpy  megapixeli  warcraft  creatia  nevoie  indreapta 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

2 scenarii de desene animate din cadrul concursului Telekom iti animeaza povestea pe Nickelodeon vor fi transmise la TV

sursa: www.smartfinancial.ro
Primul concurs de imaginaţie, creativitate şi talent de povestitor pentru copiii, organizat de Telekom Romania in colaborare cu postul TV Nickelodeon și-a desemnat caștigătorii. „Ajutorul” și „A doua șansă” sunt cele două povești care vor prinde viață in desene animate ce vor fi transmise pe Nickelodeon, iar micii caștigători vor pleca, alături de intreaga familie, la parcul tematic Nickelodeon Land din Madrid. Cei doi caștigători, cu varste de 12, respectiv 13 ani, au fost selectați atat in urma votului publicului, cat și in urma notelor acordate de un juriu format din Dana Rogoz - actriţă şi bloggeriţă, Laura Frunză - bloggeriţă şi scriitoare, Monica Bolocan - psiholog şi Felician Lepădatu - specialist efecte vizuale.

“În 4 săptămani am primit peste 400 de povești de la copii. Citirea și jurizarea textelor venite de la cei mici m-au făcut să imi retrăiesc copilăria, dar dincolo de candoarea și bucuria poveștilor am fost plăcut surprinsă de modul in care copiii noștri ințeleg creativitatea. Accesul la informație, libertatea de exprimare și experiențele de care au parte cei mici in zilele noastre ii responsabilizează și le dezvoltă imaginația. A fost o plăcere să fac parte din primul juriu care selectează scenarii de desene animate venite din partea copiilor”, a declarat Dana Rogoz, unul dintre jurații concursului Povești Animate.

Pe langă realizarea desenelor animate pe baza scenariilor primite, cele două mari premii constau fiecare din cate o excursie cu familia la Nickelodeon Land din Madrid. Următoarele opt clasate povești ale căror scenarii au beneficiat de cel mai mare număr de voturi vor fi premiate cu seturi cadou de produse promoționale originale Nickelodeon. Alte 100 de premii speciale garantate sunt destinate primilor 100 de abonați Telekom Romania și NextGen care s-au inscris in concurs.

Regulamentul complet al concursului, precum şi toate detaliile competiţiei sunt disponibile pe www.povestianimate.ro.

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii inovatoare, fixe şi mobile, pentru o comunitate extinsă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii. În 2015, Telekom Romania a lansat noul concept comercial MagentaONE, oferind pachete integrate de servicii fix-mobil intr-o formă simplificată, atat pentru clienţii persoane fizice, cat şi pentru companii. MagentaONE inseamnă un singur Call Center, o singură factură, o singură aplicaţie MyAccount (inclusiv o aplicaţie pe mobil). Prin MagentaONE, Telekom Romania și-a consolidat poziția de lider in furnizarea de soluții complete de telecomunicații și IT&C pentru companiile din Romania.

Telekom Romania este prezentă pe piața romanească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE Romania.

Telekom este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial in industria telecomunicațiilor, cu peste 156 milioane de clienți pentru servicii mobile, 29 milioane de linii fixe și peste 18 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2015). Deutsche Telekom este prezent in peste 50 de țări și are circa 225.000 de angajați la nivel mondial.

Nickelodeon este cel mai mare brand de entertainment pentru copii la nivel global. Este construit pe un business global, diversificat, punand copiii pe primul loc in tot ceea ce face. Nickelodeon oferă cele mai bune animaţii din lume şi emisiuni şi seriale de acţiune live care le permit copiilor să se distreze, să radă, să gandească şi să inveţe despre lumea inconjurătoare. Emisiunile şi serialele cu succes global includ: Teenage Mutant Ninja Turtles, SpongeBob Squarepants, Dora the explorer, Kung Fu Panda, iCarly Victorious, Big Time Rush, Sam and Cat, Shimmer and Shine.

Posturile TV Nickelodeon sunt produse, distribuite şi promovate de către Viacom International Media Networks (VIMN), divizia internaţională a Viacom, o companie de varf in domeniul entertainment-ului. Reţeaua operează principalele mărci ale Viacom care au o audienţă de 700 de milioane de gospodării la nivel mondial, şi sunt disponibile in 40 de limbi prin intermediul a 200 de posturi TV localizate şi peste 550 de proprietăţi media digitale.

În Romania, Nickelodeon este distribuit de către Viacom International Media Networks CEE & Israel, care operează unul din cele mai importante portofolii internaţionale de televiziune, care cuprind cateva mărci lider de categorie, in 14 ţări din Europa Centrală şi de Est şi Israel. Aceste mărci includ Comedy Central, Nickelodeon, Paramount Channel şi MTV.