15.000 de romani au vandut pe tocmai.ro produse in valoare de 1 milion de euro, folosind serviciul de livrare gratuita afaceri romania

etichete afaceri:
masurabil  condiţie  certificand  temelor  pasiune  daca  investitori  datoreaz  tircadau  transformare  lumanarile  direc  deputy  facilitarea  skol  fabric  simpla  americi  rebrandingul  inmultesc  jen  restul  goldman  corporate  firmware  asiatica  passat  bob  planificare  gower 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

15.000 de romani au vandut pe tocmai.ro produse in valoare de 1 milion de euro, folosind serviciul de livrare gratuita

sursa: www.smartfinancial.ro
Aproape 15.000 romani au expediat produse prin intermediul serviciului de livrare gratuită oferit de cel mai mare site de anunturi din Romania, www.tocmai.ro, de la lansarea serviciului - la jumătatea lunii aprilie 2014 - si pană in prezent. Valoarea produselor expediate depăseste 1.000.000 de euro.

„Serviciul de livrare gratuită scade practic pretul de achizitie al unui produs, prin simplul fapt că tocmai.ro plăteste costul transportului pentru acel produs de la vanzător la cumpărător. Astfel, pretul final este mai mic, iar acest lucru inseamnă că userii tocmai.ro pot face afaceri mai bune.”, a declarat Andreea Trif, Project Manager tocmai.ro.

Principalele categorii de produse vandute pe tocmai.ro si expediate prin intermediul serviciului de livrare gratuită si verificare colet, in ordine alfabetică, sunt: accesorii; calculatoare & accesorii, cosmetice & ingrijire personală; imbrăcăminte; incăltăminte; jocuri & console; produse pentru mame si copii; piese & accesorii; telefoane & gadgeturi; tv-audio-video-foto.

Serviciul “Livrare gratuită si verificare colet”, pus la dispozitie de tocmai.ro, oferă vanzătorilor posibilitatea de a expedia gratuit, in fiecare lună, pană la 5 produse comercializate pe site. Astfel, tocmai.ro incurajează tranzactiile pe site, eliminand costurile de transport, care pană acum erau achitate de vanzători sau cumpărători. În plus, acelasi serviciu aduce beneficii si pentru cumpărători, care au la dispozitie 7 minute pentru verificarea produsului primit, inainte de a achita contravaloarea acestuia. În momentul in care destinatarul s-a asigurat că articolul este exact cel comandat, acesta va achita ramburs suma agreată cu vanzătorul.

„Pentru a beneficia de serviciul de livrare gratuită, vanzătorii trebuie doar să activeze această optiune, prin simpla modificare a unui anunt deja existent sau prin adăugarea unui anunt nou. Pasul următor este să plaseze comanda de livrare, completand in formularul afisat datele primite de la cumpărător. Simplu si rapid.”, a adăugat Andreea Trif.

Serviciul este disponibil pe tocmai.ro incepand cu data de 16 aprilie 2014, iar prin intermediul acestuia, vanzătorii pot trimite produsele afisate pe tocmai.ro pe intreg teritoriul Romaniei, prin FAN Courier.

Cumpărătorul trebuie să urmărească pe site anunturile care au eticheta “Livrare gratuită si verificare colet”, pentru a beneficia de acest serviciu. După ce a luat legătura cu vanzătorul, trebuie doar să-i comunice acestuia datele de livrare si numărul de telefon la care poate fi contactat de către curier.

„Cumpărătorii pot deschide coletul si verifica produsele, urmand să plătească doar dacă totul este in ordine. Prin acest serviciu ne-am propus să facilităm tranzactiile pe site si să facem lucrurile mai simple atat pentru vanzători, cat si pentru cumpărători. În plus, ne dorim să incurajăm utilizatorii să folosească intotdeauna servicii sigure de expeditie si primire pentru produsele lor.”, mai spune Andreea Trif.

Transportul este gratuit pentru coletele cu o greutate mai mică sau egală cu 10 kg, in localitătile standard FAN Courier, in limita a 5 colete lunar, pentru fiecare utilizator. Pentru celelalte zone, pretul este calculat in functie de greutatea coletului si destinatie.

Mai multe detalii despre serviciul „Livrare gratuită si verificare colet” pot fi găsite pe site-ul www.tocmai.ro.

Înfiintat in 2009, tocmai.ro a avut an de an o crestere continuă, devenind astfel cel mai mare site de anunturi din Romania. Site-ul face parte din grupul international Schibsted, care detine site-uri in peste 40 de tări, fiind cea mai mare companie de anunturi online din Europa.