1.500 de sticle Heineken alcatuiesc Coloseumul Heineken, construit la Roma afaceri romania

etichete afaceri:
persil  whatsapp  petrol  actiunea  worm  hainele  depasim  solutie  composite  spoof  principale  ixia  vulnerabilitati  gratie  alege  fina  copilaria  jysk  facilitarea  tav`art  contributiilor  ves  angajarii  empiric  ajutorului  cap  atribuirea  impozitarii  maturitate  tamplaria 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

1.500 de sticle Heineken alcatuiesc Coloseumul Heineken, construit la Roma

sursa: www.smartfinancial.ro
In aşteptarea finalei UEFA Champions League care va avea loc la Roma in data de 27 mai, Heineken a creat o construcţie in forma vestitului Coloseum, din 1500 de sticle Heineken, ediţie limitată Roma 2009. Construcţia cantareşte 1,109 kilograme, are o inalţime de 1.4 metri şi un diametru de 3.5 metri.

Coloseumul Heineken este situat in staţia centrala Rimini, din Roma, unde va ramane pana la sfarşitul lunii mai. Pe durata intregii saptamani care precede acest eveniment, vizitatorii au avut posibilitatea sa işi faca poze la coloseumul in miniatura.

"Marca Heineken este recunoscuta pentru campaniile sale inovatoare care aduc experienţe memorabile pentru participanţi, şi care creeaza notorietate in randul consumatorilor. Coloseumul Heineken din Roma este o noua dovada in acest sens", a declarat Marius Meleşteu, Director de Marketing, Heineken Romania.

Anul acesta, in Romania, prin promoţiile desfaşurate, Heineken a oferit consumatorilor săi posibilitatea de a merge la Roma pentru a vedea Finala UEFA Champions League. În acelaşi timp, prin competiţia globala "Star Final", Heineken a oferit posibilitatea de a merge in Thailanda celor care au dorit sa vada finala de la Roma intr-un cadru inedit.

"Deşi este o adevarata provocare să concepi experienţe memorabile in fiecare an, consumatorii sunt cei care ne inspiră să trecem de barierele marketingului tradiţional, oferindu-le experienţe cum numai Heineken poate face", a adaugat Marius Meleşteu.

Marca Heineken este sponsorul oficial la nivel internaţional al UEFA Champions League, competiţie care are o audienţa cumulata de peste 4 miliarde de (tele)spectatori pe sezon, in 227 ţari din intreaga lume.

Alaturi de sponsorizarea UEFA Champions League, marca Heineken sponsorizeaza evenimente muzicale de renume, in acelaşi timp promovand consumul responsabil de alcool in cadrul platformei de comunicare "Enjoy Heineken Responsibly".

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©