13 ani de parteneriat Xerox Romania si Trodat afaceri romania

etichete afaceri:
burse  americane  contagioase  concluziile  faruri  hypermarketuri  plantextrakt  sif1  ghid  note  terra  ordin  dividendul  proiectare  filial  zgomot  majoritate  inventator  d6k  publishing  tinerele  lb  gatej  941  fotografiat  rcsamp;rds  locatiile  paduraru  polonic  serenade 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

13 ani de parteneriat Xerox Romania si Trodat

sursa: www.smartfinancial.ro
Folosind echipamente complexe Xerox de 13 ani, Trodat, principalul producator de stampile si carti de vizita din Romania, a incheiat in octombrie, anul trecut, un contract de servicii cu Xerox Romania, pe o perioada de patru ani. Prin intermediul acestui parteneriat, compania urmareste sa isi reduca cu pana la 30% costurile cu documentele, sa isi optimizeze reteaua de echipamente, sa creasca nivelul de calitate a materialelor tiparite si posibilitatile de personalizare.

Trodat a descoperit avantajele tehnologiilor de imprimare Xerox in 2001, cand a achizitionat primele echipamente Xerox - opt echipamente DocuColor 12 si un echipament DocuColor 250. Ambele tehnologii sunt ideale pentru tiparirea unor materiale color la preturi accesibile si la o calitate remarcabila a imaginii, cu viteze mari, de pana la 50 de pagini color pe minut si 65 de pagini alb-negru (DocuColor 250).

Dupa ani intregi in care tehnologiile Xerox si-au demonstrat avantajele la Trodat, compania a decis sa faca un nou pas in privinta parteneriatului cu Xerox. Voia sa detina o flota de echipamente moderna si omogena, instrumente software avansate care sa ii permita un control riguros atat al documentelor tiparite, copiate sau scanate, cat si al costurilor implicate. Consumabile de o calitate superioara intr-un numar mai mic, scurtarea timpului petrecut cu activitatile de administrare a echipamentelor si a documentelor, o calitate foarte buna de imprimare si posibilitati multiple de personalizare si securizare a datelor, completau lista cerintelor companiei.

Solutia propusa de Xerox a constat in optimizarea flotei de echipamente, prin inlocuirea vechilor tehnologii cu multifunctionale Xerox de ultima generatie, in 69 dintre magazinele Trodat din toata tara, unde compania avea nevoie de optimizarea retelei IT.

“Am inlocuit cele 15 tipuri de echipamente existente, 12 alb-negru si 3 color cu doar doua tipuri (WorkCentre 7225 - color si WorkCentre 5325 alb negru), in total 75 de echipamente Xerox de ultima generatie in tot lantul de magazine Trodat”, spune Ionut Baciu, Key Account Manager, Xerox Romania. “Am redus numarul tipurilor de consumabile folosite si am instalat in toate multifunctionalele un software de monitorizare a flotei de echipamente, Xerox Device Manager, astfel incat managementul Trodat sa stie in orice moment ce se intampla cu documentele si costurile sale. In prezent, compania poate sa realizeze lunar rapoarte de performanta si sa isi imbunatateasca rezultatele de la luna la luna.”

“Rezultatele obtinute pana acum cu ajutorul echipamentelor Xerox ne-au determinat sa folosim in continuare numai tehnologii moderne Xerox, in baza unui contract de servicii”, spune Mihai Brandus, Administrator Trodat. “Materialele pe care le-am obtinut pe tehnologiile Xerox au fost de o calitate foarte buna, suportul tehnic oferit de Xerox a fost prompt si eficient, astfel ca timpii morti de nefunctionare a aparatelor au scazut foarte mult. Odata cu schimbarea retelei de echipamente, ne asteptam la reduceri de costuri, la o productivitate sporita, un management eficient al consumabilelor si, bineinteles, la detinerea unui control riguros al costurilor si al documentelor, prin instrumentele Xerox software de monitorizare, control si securizare a documentelor.”

Noile imprimante multifunctionale Xerox WorkCentre 7225 instalate in magazinele Trodat sunt ideale pentru grupurile mici si medii de lucru. Acestea adauga noi optiuni pentru imprimarea si scanarea mobila, integreaza tehnologii bazate pe cloud si ocupa mai putin spatiu, avand un design compact. In plus, echipamentele includ tehnologia ConnectKey, un sistem software care simplifica activitatile cu documentele, securizeaza datele si permite accesul la servicii de cloud si imprimare mobila.

Seria de multifunctionale alb-negru WorkCentre 5300 pentru formate A3 reprezinta un sistem de lucru complex, care ofera o productivitate ridicata, este dotat cu functii avansate de scanare, avand cele mai inalte niveluri de securitate a datelor si a retelei. Destinata in principal IMM-urilor, WorkCentre 5330 tipareste la viteze inalte, de pana la 30 de pagini pe minut, si are o rezolutie de 1200x1200 dpi, ce ofera o calitate remarcabila imprimarii.

Xerox Romania este subsidiara a companiei Xerox, avand o activitate pe piata locala de 45 de ani. Compania ofera servicii complete de management al documentelor pentru clientii sai, asigurand un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor de catre Xerox si optimizarea proceselor de business care includ documente. Alaturi de cei 5 distribuitori, 30 de parteneri strategici si peste 500 de reselleri autorizati, Xerox Romania ofera atat companiilor, cat si clientilor individuali solutii, echipamente si media de tiparire pentru administrarea eficienta a documentelor.

Firma Trodat S.R.L., fondata in 1993, este o firma mixta Romano - Austriaca, reprezentant autorizat pentru Romania al firmelor Colop, Trodat si Printshop din Austria. In cei 20 ani de prezenta pe piata romaneasca, firma a cunoscut o dezvoltare continua si a devenit principalul producator de stampile si carti de vizita din Romania.

Firma Trodat a dezvoltat o retea proprie de distributie la nivel national avand in prezent 95 de magazine si standuri in principalele orase ale tarii. Magazinele sunt dotate cu aparatura moderna pentru fabricarea produselor comercializate de Trodat S.R.L, avand posibilitatea de a face fata tuturor cererilor clientilor legate de calitatea si timpul de executie al comenzilor.