12 tineri au inceput programul de management trainee lansat de Lidl Romania afaceri romania

etichete afaceri:
morale  pasari  intemezzo  jurnalul  singh  powerdisc  270  fireste  trieste  rinker  statut  mijlocii  telecoms  dineului  amanuntit  fabryo  bruxelles  operatiunile  asigure  filmat  silentios  cogny  fsdfsd_fsdfsfsd@yahoocom  iarb  pretentios  radisson  utilizat  fideli  realizez  zburat 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

12 tineri au inceput programul de management trainee lansat de Lidl Romania

sursa: www.smartfinancial.ro
Pentru cei 12 tineri recrutati in cadrul programului de management trainee lansat de Lidl Romania la inceputul verii, 1 octombrie a fost prima lor zi de pregătire in cadrul companiei. Programul de specializare adresat proaspetilor absolventi de studii superioare (2013-2014) din Romania si Republica Moldova va dura un an, iar la finalul lui, cei 12 participanti pot avea sansa să ocupe pozitii importante in cadrul Lidl Romania.

Pe parcursul programului de pregătire, cei 12 tineri, patru din Republica Moldova si opt din Romania, vor primi pregătirea profesională necesară, activand in mai multe departamente ale companiei Lidl si participand la diferite seminarii de dezvoltare. Acestia vor ajunge, pe rand, să isi desfăsoare activitatea in magazine, in sediile regionale sau in diverse departamente din cadrul sediului central, astfel incat să reusească să dobandească o experientă profesională cat mai vastă.

La final, se va organiza un Assessment Center, iar participantii care vor obtine rezultate bune la această ultimă etapă de evaluare vor rămane angajati Lidl, pe o perioadă nedeterminată. Castigătorii vor putea ocupa una dintre pozitiile pe care au reusit să se afirme si să aibă cele mai bune performante.

„Dorim să investim in tineri si să le oferim acestora tot sprijinul de care au nevoie pentru a se dezvolta profesional si personal intr-un mediu prietenos, in care pot să beneficieze de foarte multe oportunităti. Este pentru prima dată cand Lidl organizează in Romania acest program de management trainee pentru proaspăt absolventii de studii superioare. La această primă editie si-au depus candidatura peste 1.500 de tineri. Procesul de selectie a fost unul riguros, iar la finalul lui, 12 tineri pasionati, dornici să invete cat mai multe lucruri noi, au intrat in program. Suntem siguri că acestia vor tine pasul cu ritmul dinamic al companiei noastre si că vor reusi să se integreze foarte bine in echipă. De asemenea, intentionăm să organizăm si in viitor astfel de proiecte.”, a declarat Maksymilian Braniecki, Director Executiv Lidl Romania.

„Pentru cei 12 tineri pasionati, acest program de scolarizare reprezintă un pas important in pregătirea lor profesională. Noi ii vom sustine si le vom impărtăsi din experienta noastră, astfel incat să invete cat mai multe lucruri noi, care să le fie de folos pentru a obtine rezultate foarte bune la evaluarea finală din cadrul programului. Dorim ca acesti tineri să devină coechipieri ai echipei noastre de succes”, a declarat Antoniu Radu, Director financiar Lidl Romania.