111case.ro - serviciu de publicitate imobiliara cu taxa fixa, fara comision pentru tranzactii afaceri romania

etichete afaceri:
cunostinte  deezer  breakfast  grundig  toma  exersa  199  startups  meniul  concurenta  stralucitoare  cazul  excellent  detasabil  listat  metru  deloitte  loca  studiat  aparate  edizione  repararea  temele  volatile  innovate  autoitalia  prognozata  orienta  stewardship  murialdo 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

111case.ro - serviciu de publicitate imobiliara cu taxa fixa, fara comision pentru tranzactii

sursa: www.smartfinancial.ro
Serviciile imobiliare alternative au inceput sa prinda tot mai mult contur pe internet, in Romania. Inca de anul trecut s-au notat primele websiteuri care, in schimbul unei taxe fixe, promovau oferte imobiliare si incercau sa elimine pentru utilizatori taxele destul de mari ale agentiilor imobiliare. Un principiu asemanator este propus si de noul website www.111case.ro, care se diferentiaza insa prin elemente inedite, propunand un adevarat pachet de servicii imobiliare ce nu se limiteaza la internet.

"Serviciul nostru scapa proprietarii de imobile de cea mai mare problema de care se lovesc in momentul in care doresc sa-si vanda sau sa-si inchirieze locuinta, si anume publicitatea", declara Vlad Cristian, general manager al firmei care administreaza 111case.ro.

Pentru o taxa fixa initiala, un reprezentant 111case.ro se deplaseaza cu echipamente foto profesionale la proprietatea pusa in vanzare, sunt facute cel putin 20 de fotografii, este intocmita o schita a locuintei si o prezentare cat mai completa, dupa care urmeaza etapa de promovare propriu-zisa.

Pozele si prezentarea impreuna cu datele de contact ale proprietarului sunt postate in peste 50 de site-uri cu profil imobiliar, avand un trafic cumulat de peste 800.000 vizitatori unici saptamanal, spun reprezentantii companiei. De asemenea sunt date anunturi in presa scrisa timp de doua saptamani, iar la cererea proprietarului anuntul poate fi trimis catre 700 de agentii imobiliare din Bucuresti reprezentand aproape 70% din numarul total de agentii active.

Starea campaniei de publicitate poate fi verificata oricand pe site prin accesare contului individual. Date precum ziarele sau site-urile in care a fost publicat anuntul sunt disponibile permanent. "Singurul factor care determina vanzarea rapida a unei locuinte este audienta la care este expusa. Simpla postare a unui anunt fara poze sau cateva telefoane catre agentiile imobiliare sunt metode complet ineficiente. In Bucuresti sunt active peste 1200 de agentii imobiliare. Noi expunem o proprietate la o audienta imensa si o facem in mod profesional", declara Vlad Cristian.

"Ineficienta si lipsa de timp a proprietarilor in a-si face publica oferta reprezinta motivul pentru care a luat nastere 111case.ro", mai spune Vlad Cristian. Pana in momentul de fata serviciul care administreaza 111case.ro a promovat in perioada pilot peste 230 de locuinte, peste 130 fiind vandute in prima luna. Timpul mediu de vanzare a unei garsoniere este de 17 zile, iar al unui apartament de 4 camere de 31 de zile. Recordul de timp in care a fost vanduta o locuinta prin 111case.ro este de 3 zile, iar pe segmental inchirieri de 8 ore.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©