1&1 Internet - 100 de noi locuri de munca in Bucuresti afaceri romania

etichete afaceri:
stand  fisc  volume  gandul  bilete  blanc  reckitt  mlpl  reafirmarea  crama  courage  luana  documenta  depunerii  carrefour  umbrela  ajust  adoptand  concentram  suspendate  daciana  trainer  asistentul  scad  informarea  asasineaza  interbrew  registrul  tefal  pretentiile 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

1&1 Internet - 100 de noi locuri de munca in Bucuresti

sursa: www.smartfinancial.ro
1&1 Internet, una dintre cele mai mari companii de webhosting din lume, şi-a dublat, de la inceputul acestui an, numărul experţilor IT din Centrul de Research & Development din Bucureşti. Pentru a putea gestiona toate proiectele viitoare, compania a anunţat disponibilitatea mai multor locuri de muncă, atat pentru acest an, cat şi pentru 2011.

În prezent, 1&1 Romania are mai mult de 180 de specialişti foarte bine pregătiţi in departamente precum: Development, Quality Center, New Business, Project Management şi işi va mări echipa la peste 200 de angajaţi, pană la sfarşitul acestui an.

“Competenţa specialiştilor IT romani a fost motivul pentru care 1&1 a ales Bucureştiul ca loc pentru unul dintre centrele sale de Cercetare şi Dezvoltare”, a declarat Wolfgang Gunne, Director General al 1&1 Romania. “În prezent, ne dorim să aducem alături de noi cat mai mulţi specialişti, pasionaţi de ceea ce fac, cu o capacitate de asimilare deosebită, receptivi şi cu spirit de echipă.”

Compania are subsidiare in mai multe ţări europene, in SUA şi in Filipine, de aceea are foarte multe de oferit in materie de oportunităţi de dezvoltare a carierei, proiecte incitante, atmosferă de lucru şi provocări profesionale.

1&1 caută candidaţi care au competenţe dovedite de Java, Javascript, Linux C++ sau programare PHP şi candidaţi cu competenţe in alte arii conexe, precum aigurarea calităţii şi management de proiect. De asemenea, aşa cum evidenţiază Wolfgang Gunne, compania oferă şansa persoanelor motivate, cu sau fără experinţă, să inceapă o carieră in IT prin intermediul internshipurilor şi oportunităţilor de angajare la nivel de incepător.

1&1 Romania a fost infiinţată in anul 2004. În Centrul de Research & Development din Bucureşti, compania este implicată in dezvoltarea a trei categorii importante de aplicaţii software: servicii de găzduire web, programe suport pentru departamente ca financiar, vanzări etc., respectiv aplicaţii care se adresează strict uzului intern.

Datorită creşterii volumului proiectelor la nivel global, echipa din Romania a preluat responsabilitatea pentru o parte dintre acestea, motiv pentru care 1&1 Romania işi extinde echipa locală, oferind excelente oportunităţi pentru dezvoltatorii de software.

1&1 Internet AG, fondată in 1988, este o subsidiară a United Internet, o companie listată la Bursă. Cu mai mult de 9 milioane de clienţi in toată lumea şi 11 milioane de domenii găzduite, 1&1 oferă un pachet complet de servicii web pentru orice nevoi, nivel de pregătire şi buget, de la pachete de bază pană la scheme sofisticate de găzduire web, cu numeroase servicii personalizate, respectiv servere virtuale private şi servere dedicate, cu foarte mare putere de procesare. 1&1 Internet AG este cea mai mare companie de găzduire web, ca număr de servere, din industria tehnologică de astăzi.