1000 de magazine in eMAG Marketplace afaceri romania

etichete afaceri:
hedge  chance  m1  agri  tramvaiul  infratest  macro  vicepresedintele  conferences  paribas  desc  initiata  ambalaj  utilaje  speciali  statiunile  acumulator  solut  mallul  pierderi  invarte  detaliilor  pastra  piper  posesori  discutiile  spatial  alegerii  prepaid  asistand 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

1000 de magazine in eMAG Marketplace

sursa: www.smartfinancial.ro
eMAG Marketplace a inregistrat o crestere importantă, atingand in luna februarie pragul de 1.000 de magazine partenere. Oferta eMAG contine in prezent 13.000 de branduri si 1.100 de categorii listate, care acoperă o gamă largă de produse de la telefoane, electronice, electrocasnice la jucării, produse de casă si gradină, mobilă si cosmetice, de la produse de ingrijire personală la articole de sportive.

eMAG este, astfel, destinatia de informare si cumpărături online preferată de romani si cel mai mare mall din Romania, cu un trafic lunar de 20 de milioane de vizite, mai mare decat traficul cumulat, intr-o lună, al celor mai mari 10 mall-uri din Romania.

„eMAG a devenit un centru comercial in care am oferit posibilitatea altor retaileri să vandă către clienti, prin platforma Marketplace. Este o directie principală de crestere pentru noi si are efecte pe două planuri: diversifică experienta de cumpărare pentru clienti care găsesc la eMAG aproape orice si dezvoltă piata de ecommerce din Romania atat ca volum, cat si prin standarde inalte de servicii”, a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG.

„Fie că vorbim despre producători sau afaceri antreprenoriale, Marketplace este cel mai simplu si rapid mod prin care orice business isi poate promova online produsele către cea mai mare comunitate de shopping din Romania. Mai mult, prin Marketplace, orice afacere isi poate extinde modelul de business de la B2B la B2C”, adaugă Florin Filote director eMAG Marketplace.

Clientii pot achizitiona din Marketplace o gamă largă de produse, atat de la companii romanesti, cat si internationale. Printre brandurile autohtone se regăsesc F64 (magazin dedicat pasionatilor de fotografie), Mobexpert (lider pe piata de mobilier din Romania), Cărturesti (concept store de carte si produse de papetărie), Otter (incăltăminte premium), Optiplaza (retea de magazine de optică), Flori de Lux (florărie online), Mirano (produse de voiaj), Arsis (distribuitor de telefoane si accesorii), RoGroup (accesorii auto, anvelope si instalatii GPL) sau Fares (remedii naturiste). Portofoliul Marketplace de branduri internationale cuprinde companii precum Franke, Gorenje si Miele (electrocasnice si accesorii pentru baie si bucătărie), Marionnaud (lant de parfumerii), Hervis Sports (imbrăcăminte si echipament sportiv), Giant (biciclete) sau Meli Melo (bijuterii si accesorii fashion).

În prezent, comenzile realizate de clienti pentru partenerii din Marketplace reprezintă 25% din vanzările generate de platforma eMAG. În următorii cinci ani, magazinele partenere vor genera peste jumătate din valoarea comenzilor cumulate ale eMAG.

În 2015, investitiile in eMAG in Marketplace au depăsit 2 milioane de euro si s-au concentrat pe achizitia de hardware si dezvoltarea platformei pentru integrarea rapidă a magazinelor partenere. În fiecare lună, echipa Marketplace analizează potentiali parteneri, urmand ca aproximativ 85% dintre acestia să isi listeze produsele. În medie, 100 de noi parteneri vin pe eMAG in fiecare lună.

Construită asemenea unui mall, platforma Marketplace oferă posibilitatea fiecărui magazin partener să isi stabilească singur conditiile comerciale, taxele de livrare, politica si taxele de retur, dar si preturile, atat timp cat asigură clientilor aceleasi standarde de calitate cu care s-au obisnuit la eMAG.

Fondat in 2001 de antreprenori romani, eMAG este un pionier al pietei de comert online din Romania si a devenit un lider regional, cu prezentă in Bulgaria, Ungaria si Polonia. De 15 ani investeste constant in servicii care ajută clientii să salveze timp si bani, servicii care au in spate tehnologii dezvoltate in Romania.

Cu o gamă de produse in continuă crestere atat prin oferta proprie, cat si prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta si comanda orice, de oriunde. Clientii beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum 30 de zile drept de retur, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, Service Pick Up and Return, finantare in rate prin eCredit, aplicatia de mobil si „Plata cu un click”, serviciul de comandă instant prin swipe.