10 recomandari pentru a avansa in cariera - Allard de Jong, Career Coach, HP LES Strategic Investment afaceri romania

etichete afaceri:
confort  teritoriul  pleca  entitati  tehnologiile  emiterea  brehmer  duminica  adaptare  64gb  detalii  scopul  integreze  propunem  consult  controversat  hospitalitate  printer  oanta  gavra  pensionari  hds  alegi  contesta  multumim  seful  incorporat  radar  arat  anunţa 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

10 recomandari pentru a avansa in cariera - Allard de Jong, Career Coach, HP LES Strategic Investment

sursa: www.smartfinancial.ro
Allard de Jong, Career Coach in cadrul departamentului HP LES Strategic Investment, oferă 10 recomandări ce ne ajută să ne distantăm putin de ritmul agitat de la birou, in concediu, pentru a ne putea analiza cu mai multă luciditate si pentru a ne aduna curajul si motivatia de a porni in fortă.

1. Completează-ti reteaua de cunostinte - la fel ca o grădină, aceasta are nevoie să fie intretinută. Acum, că ai parte de timp liber, investeste-l in extinderea retelei de cunostinte pe care, probabil, ai neglijat-o.

2. Citeste o carte bună - cele de beletristică sau biografiile sunt probabil cele mai recomandate pentru a te ajuta să ai o perspectivă non-tehnică.

3. Urmează un curs de actorie - actorii sunt maestri in folosirea vocii si corpului lor pentru a avea prestantă si impact. Multe din lucrurile pe care le invată un actor pot fi cu usurintă aplicate si la locul de muncă.

4. Învată o limbă străină, invată orice. Este esential să nu te opresti niciodată din a invăta.

5. Retrage-te intr-un loc linistit pentru a medita - e un mod excelent de a-ti gestiona stresul care te asteaptă imediat ce te intorci la birou.

6. Crează un slogan si un logo pentru brand-ul tău personal - a-ti contura brand-ul personal este un lucru din ce in ce mai popular. Care este brand-ul tău? Cum ti-ar plăcea să fie? Cum ai putea să il sumarizezi intr-o singură propozitie sau imagine?

7. Stabileste-ti niste obiective provocatoare - incearcă tot timpul să iesi din zona ta de confort.

8. Reevaluază CV-ul - reflectă activitatea ta din ultimul timp?

9. Găseste o idee super, fie pentru companie, fie pentru departamentul tău, pe care să o prezinti sefului tău cand te intorci.

10. Nu in ultimul rand, inchide-ti telefonul. Deconectează-te pentru a putea să te reconectezi cu succes.

Pe www.allarddejong.com/Home.html pot fi accesate mai multe recomandari.